طرز تهیه ماش پلو افغانی

ماش پلو افغانی بخاطر عطر و طعم خوبش، انقدر پرطرفدارِ که نگو و نپرس🤩🤩
به یک کیلو فیله یا سینه مرغ، سه قاشق غذاخوری روغن مایع
نصف قاشق چایخوری نمک، زرد چوبه، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز و پاپریکا اضافه و
مخلوط کنین تا مزه دار شه
یک ساعت داخل یخچال استراحت بدین

داخل تابه، پنجاه گرم کره بریزین
اجازه بدین تا ذوب شه
بعد مرغ ها رو بریزین
کمی تفت بدین
از تابه خارج کنین

یک عدد پیاز خرد شده رو بریزین و تفت بدین
چهار حبه سیر رنده و یک قاشق زنجبیل رنده شده اضافه و مخلوط کنین
یک و نیم لیوان گوجه پوره شده بریزین
آبش که کشیده شد،
یک پیمانه ماست اضافه و ترکیب کنین
مرغ ها رو هم بریزین و اجازه بدین تا جا بیفته

چهار پیمانه برنج رو داخل آب درحال جوش بریزین
وقتی به جوش اومد، یک پیمانه ماش پخته شده اضافه کنین
بعد آبکش کنین

کف قابلمه کمی روغن بریزین
برای ته دیگ نون بذارین
یک لایه برنج
کمی عصاره زعفران
مخلوط مرغ ها
همینطور ادامه بدین
لایه آخر
برنج و ماش
عصاره زعفران
مواد مرغی
نصف پیمانه ترکیب آب و روغن و ادویه گراماسالا بریزین
با دمکنی چهل دقیقه بذارین تا بپزه

داخل ظرف مورد نظرتون بکشین
اینم ته دیگای جذابش

آشپزی ,کلیپ آشپزی, طرز تهیه ماش پلو افغانی, ماش پلو افغانی
  • 🙈
  • 🙉
  • 🙊
  • 💛
  • 💔
  • 💯
  • 💢
  • 👍
  • 👎
  • 👏
  • 👈
  • 👉
  • 🙏
  • 💪
  • 🎬
  • 🐥
  • 🌹
  • 🍁
  • 🍉
  • 🍕
  • 🍳
  • 🎂
  • 🎈
  • 🌍
  • 💩
  • 🚗
  • 📙
  • 😀
  • 😂
  • 😉
  • 😊
  • 😍
  • 😘
  • 💋
  • 😋
  • 😜
  • 👀
  • 😐
  • 😕
  • 😎
  • 😌
  • 😒
  • 😬
  • 😔
  • 😢
  • 😭
  • 😷
  • 😎
  • 😨
  • 😱
  • 😡
  • 😠
😊

مرتبط

companylimo

در حال بارگذاری
X
این ویدیو