طرز تهیه نان زیتون خانگی با طعم خوب و ماندگاری بسیار بالا

امروز می خوام بهتون یه نون خیلی خوشمزه آموزش بدم که علاوه بر طعم عالیش ماندگاری این نون هم شگفت انگیزه.
نون با روغن زیتون که امروز آموزش می دم می تونی بیشتر از 2 هفته تو محیط خونه و برون یخچال بمونه و خراب نشه.
درست کردن این نون خیلی آسونه و شما فقط از روغن زیتون برای به عمل اومدن خمیر استفاده می کنین که این نشانه سلامت نانی که بهتون یاد می دم.
طعم و ماندگاری نان زیتون بسیار عالیه و بهتون قول می دم هرکی بخوره عاشق طعمش بشه و دستور پختش رو ازتون بپرسه.

راستی حتما با لایک و کامنت و سابسکرایب ازمون حمایت کنین تا ویدئوهای جدیدمون رو از دست ندین و این ویدئو رو با دوستاتون به اشتراک بزارین. 📢
دستور پخت نان با ماندگاری بیشتر از 2 هفته. خوشمزه ترین نان با روغن زیتون

طرز تهیه نون زیتون با طعم عالی. کانال آشپزی آسان بهتون نون زیتون آموزش میده.
شیر داغ : 1 پیمانه
آب گرم : 1 پیمانه
شکر : 1 قاشق غذاخوری
مخمر : 1 قاشق غذاخوری
آرد : 1 کیلو گرم
نمک : 1/4 قاشق چای خوری
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ : 1 عدد
شیر : 2 قاشق غذاخوری
  • 🙈
  • 🙉
  • 🙊
  • 💛
  • 💔
  • 💯
  • 💢
  • 👍
  • 👎
  • 👏
  • 👈
  • 👉
  • 🙏
  • 💪
  • 🎬
  • 🐥
  • 🌹
  • 🍁
  • 🍉
  • 🍕
  • 🍳
  • 🎂
  • 🎈
  • 🌍
  • 💩
  • 🚗
  • 📙
  • 😀
  • 😂
  • 😉
  • 😊
  • 😍
  • 😘
  • 💋
  • 😋
  • 😜
  • 👀
  • 😐
  • 😕
  • 😎
  • 😌
  • 😒
  • 😬
  • 😔
  • 😢
  • 😭
  • 😷
  • 😎
  • 😨
  • 😱
  • 😡
  • 😠
😊

مرتبط

easycookmedia

در حال بارگذاری
X
این ویدیو