آموزش جامبو سوخاری با مرغ
جامبو شلز ۱ بسته، سینه مرغ ۱ عدد، قارچ ۴۰۰ گرم، زردچوبه برای قارچ ۱ ق غ سرخالی، آبلیمو برای قارچ 3ق غ، سس قرمز معمولی یا تند ۱ ق غ، پنیر خامه ای ۲ ق غ سرپر، پنیر پیتزا ۳ ق غ سرپر، نمک و آویشن و پاپریکا هرکدام 1ق چ، فلفل سیاه نصف ق چ، آرد ۱ پیمانه + فلفل، نمک، پاپریکا از هر کدام نصف ق چ، پودر سوخاری ۱ پیمانه، تخم مرغ ۴ عدد، شیر ۲ ق غ
❌ حتما بعد از اینکه جامبوها رو آبکش کردین روش آب سرد بگیرین تا جامبوها به هم نچسبن.
❌ بیشتر از ۱۰ الی ۱۲ دقیقه جامبوها داخل آب نمونن چون باعث له و پاره شدن جامبوها میشه.
❌مرغ رو از قبل با مواد دلخواه ( فلفل دلمه ای، سیر، نمک، فلفل) آبپز و بعد از خنک شدن اون رو ریز خرد کنید.
❌از پودر سوخاری هاتی کارا استفاده کردم، بچه ها طعمش فوق العاده اس، بعضی از پودر سوخاری ها اصلا طعم ندارن، اما هاتی کارا واقعا بی نظیره
❌حتما داخل آبی که برای جامبوها جوش اومده 1ق غ نمک، 2_3ق غ روغن بریزین تا از چسبیدن جامبوها به هم جلوگیری بشه.
#غذا #آموزش_آشپزی #موکبانگ
❌ حتما بعد از اینکه جامبوها رو آبکش کردین روش آب سرد بگیرین تا جامبوها به هم نچسبن.
❌ بیشتر از ۱۰ الی ۱۲ دقیقه جامبوها داخل آب نمونن چون باعث له و پاره شدن جامبوها میشه.
❌مرغ رو از قبل با مواد دلخواه ( فلفل دلمه ای، سیر، نمک، فلفل) آبپز و بعد از خنک شدن اون رو ریز خرد کنید.
❌از پودر سوخاری هاتی کارا استفاده کردم، بچه ها طعمش فوق العاده اس، بعضی از پودر سوخاری ها اصلا طعم ندارن، اما هاتی کارا واقعا بی نظیره
❌حتما داخل آبی که برای جامبوها جوش اومده 1ق غ نمک، 2_3ق غ روغن بریزین تا از چسبیدن جامبوها به هم جلوگیری بشه.
#غذا #آموزش_آشپزی #موکبانگ
- 🙈
- 🙉
- 🙊
- 💛
- ❤
- 💔
- 💯
- 💢
- ✋
- ✌
- 👍
- 👎
- ✊
- 👏
- 👈
- 👉
- 🙏
- 💪
- 🎬
- 🐥
- 🌹
- 🍁
- 🍉
- 🍕
- 🍳
- 🎂
- 🎈
- ☕
- 🌍
- 💩
- 🚗
- ⏰
- ☔
- 📙
- ⭐
- 😀
- 😂
- 😉
- 😊
- 😍
- 😘
- 💋
- 😋
- 😜
- 👀
- 😐
- 😕
- 😎
- 😌
- 😒
- 😬
- 😔
- 😢
- 😭
- 😷
- 😎
- 😨
- 😱
- 😡
- 😠
😊
مشاهده نظرات
مرتبط
دانلود روزانه✅
در حال بارگذاری
X
این ویدیو