ته نشین نشدن کشمش کیک ۲ تا تکنیک
0 ته نشین نشدن کشمش ها ۲ تا تکنیک داره.مهم تره رو آخر ویدیو گفتم ببین 😍
.
من سر این کیک حاضرم قسم بخورم
که عااالی میشه . پنبه ای ، نرم ، اسفنجی ، طعم نوستالژی و خوشمزه ☺️😎👌
.
سیوش کن و بفرست واسه دوستت تا اونم یاد بگیره 😌🤌
.
.
کیک کشمشی :
.
تخم مرغ درشت ۳ عدد 🥚
شکر ۱ پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
کشمش نصف پیمانه
( میتونین گردو هم بریزین )
شیر سه چهارم پیمانه🥛
( به دلخواه اگه ۲ قاشق گلاب هم اضافه کنین خیلی عالی میشه )
روغن سه چهارم پیمانه
آرد قنادی ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری استاندارد
.
.
طرز تهیه توی فیلم کاملا واضحه بریم سراغ نکات :
.
👈 آموزش روغن جدا کننده رو توی هایلایت ها گذاشتم حتما ببینین تا کیکتون راااحت از قالب جدا شه☺️👌
.
✅همه ی مواد همدمای محیط باشن . آرد و بیکینگ پودر ۳ بار الک بشن . تخم مرغ و شکر هم حتما خوب هم بزنین تا کیک پف خوبی داشته باشه . نیم ساعت اول هم در فر رو باز نکنین .
.
👈 در قالب میان تهی قطر ۲۱ یا ۲۳ سانت به مدت حدودی ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده ی ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد تا وقتی که سیخ چوبی تمیز در بیاد .
فر برقی ۱۶۰ درجه
توستر و سولاردوم ۱۵۰ درجه
.
( مدت زمان و درجه ها تقریبی هستن و به فر خودتون بستگی داره )
.
سوالی بود در خدمتم توی کامنت ها 👇
.
نوش جونتون 🥰💖
.
.
.
.
#کیک_کشمشی #کیک_خانگی #کیک_عصرانه #کیک_خونگی #کیک_ساده #کیک #کیک_عصرونه #کیک_اسفنجی #کیک_خوشمزه
.
من سر این کیک حاضرم قسم بخورم
که عااالی میشه . پنبه ای ، نرم ، اسفنجی ، طعم نوستالژی و خوشمزه ☺️😎👌
.
سیوش کن و بفرست واسه دوستت تا اونم یاد بگیره 😌🤌
.
.
کیک کشمشی :
.
تخم مرغ درشت ۳ عدد 🥚
شکر ۱ پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
کشمش نصف پیمانه
( میتونین گردو هم بریزین )
شیر سه چهارم پیمانه🥛
( به دلخواه اگه ۲ قاشق گلاب هم اضافه کنین خیلی عالی میشه )
روغن سه چهارم پیمانه
آرد قنادی ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری استاندارد
.
.
طرز تهیه توی فیلم کاملا واضحه بریم سراغ نکات :
.
👈 آموزش روغن جدا کننده رو توی هایلایت ها گذاشتم حتما ببینین تا کیکتون راااحت از قالب جدا شه☺️👌
.
✅همه ی مواد همدمای محیط باشن . آرد و بیکینگ پودر ۳ بار الک بشن . تخم مرغ و شکر هم حتما خوب هم بزنین تا کیک پف خوبی داشته باشه . نیم ساعت اول هم در فر رو باز نکنین .
.
👈 در قالب میان تهی قطر ۲۱ یا ۲۳ سانت به مدت حدودی ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده ی ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد تا وقتی که سیخ چوبی تمیز در بیاد .
فر برقی ۱۶۰ درجه
توستر و سولاردوم ۱۵۰ درجه
.
( مدت زمان و درجه ها تقریبی هستن و به فر خودتون بستگی داره )
.
سوالی بود در خدمتم توی کامنت ها 👇
.
نوش جونتون 🥰💖
.
.
.
.
#کیک_کشمشی #کیک_خانگی #کیک_عصرانه #کیک_خونگی #کیک_ساده #کیک #کیک_عصرونه #کیک_اسفنجی #کیک_خوشمزه
- 🙈
- 🙉
- 🙊
- 💛
- ❤
- 💔
- 💯
- 💢
- ✋
- ✌
- 👍
- 👎
- ✊
- 👏
- 👈
- 👉
- 🙏
- 💪
- 🎬
- 🐥
- 🌹
- 🍁
- 🍉
- 🍕
- 🍳
- 🎂
- 🎈
- ☕
- 🌍
- 💩
- 🚗
- ⏰
- ☔
- 📙
- ⭐
- 😀
- 😂
- 😉
- 😊
- 😍
- 😘
- 💋
- 😋
- 😜
- 👀
- 😐
- 😕
- 😎
- 😌
- 😒
- 😬
- 😔
- 😢
- 😭
- 😷
- 😎
- 😨
- 😱
- 😡
- 😠
😊
مشاهده نظرات
مرتبط
chi_dorost_konam
در حال بارگذاری
X
این ویدیو