آموزش مربا انجیر زعفرانی . . .

#‌مربای_انجیر
#‌مربا_انجیر

انجیر 1 کیلو
شکر 700 گرم
آب 2 لیوان
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
گلاب 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه : درون قابلمه بزرگی شکر و آب را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید حدود نیم ساعت بعد انجیرها را به این شیره اضافه کنید
حدودیک ساعت  با حرارت ملایم اجازه دهید مربا بجوشد و انجیرها نرم شوند سپس گلاب و آبلیمو را اضافه کنید ، 5 دقیقه دیگر بجوشانید سپس از روی حرارت بردارید(من برای خوشرنگ شدن همه مرباهایی که درست میکنم نیم ساعت مثل دم کشیدن برنج در قابلمه رو میزارم و حرارت رو کم میکنم  این کار باعث نرمی بیشتر مربا و خوشرنگ شدنش میشه )و درون ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا مربای انجیر خنک شود. و برای طولانی مدت هم داخل ظرف دردار در فریزر نگهداری بشه .
میتونید شیره رو بیشتر درست کنید و در نهایت به عنوان شربت استفاده بشه که خیلی خوشمزس😋
  • 🙈
  • 🙉
  • 🙊
  • 💛
  • 💔
  • 💯
  • 💢
  • 👍
  • 👎
  • 👏
  • 👈
  • 👉
  • 🙏
  • 💪
  • 🎬
  • 🐥
  • 🌹
  • 🍁
  • 🍉
  • 🍕
  • 🍳
  • 🎂
  • 🎈
  • 🌍
  • 💩
  • 🚗
  • 📙
  • 😀
  • 😂
  • 😉
  • 😊
  • 😍
  • 😘
  • 💋
  • 😋
  • 😜
  • 👀
  • 😐
  • 😕
  • 😎
  • 😌
  • 😒
  • 😬
  • 😔
  • 😢
  • 😭
  • 😷
  • 😎
  • 😨
  • 😱
  • 😡
  • 😠
😊

مرتبط

دهکده فیلم و کلیپ

در حال بارگذاری
X
این ویدیو