اسنک سیبزمینی با ساندویچ ساز
#اسنک_سیب_زمینی
#با_ساندویچ_ساز
مواد لازم
سینه مرغ بی استخوان: ۲۰۰ گرم (برش خورده به صورت نواری باریک)
سیب زمینی: ۲ عدد متوسط (آب پز و رنده شده)
پیاز: ۱ عدد متوسط
نان تست: ۱۶ ورق
گوجه فرنگی: ۲ عدد متوسط (برش حلقه ای خورده)
پیتزا گودا:۸ ورق
سیر: ۲ حبه(رنده شده)
پنیر پیتزا: به مقدار لازم (رنده شده)
نمک، فلفل، زردچوبه، کره: به مقدار لازم
طرز تهیه
در تابه ای مقداری روغن گرم کنید، پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا سبک شود.
برش های مرغ را همراه با نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید.
مواد را مدام هم بزنید و ۷- ۱۰ دقیقه در همین وضعیت تفت دهید.
بعد از این مدت حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد قدری خنک شوند.
در کاسه ای سیب زمینی رنده شده، پنیر رنده شده، سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
سپس مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید.
سطح خارجی نان ها را با مقداری کره نرم شده پوشش دهید، مقداری از این مخلوط روی ۸ ورق از نان های تست بمالید، دو برش از گوجه فرنگی و یک ورق پنیر گودا روی مواد بگذارید، ۸ ورق دیگر از نان های تست را روی نان های آماده قرار دهید و اسنک ها را کمی فشار دهید تا کاملاً منسجم شوند.
بعد آن ها را به مدت ۳ تا ۶ دقیقه در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید تا برشته شوند.
این اسنک معمولاً با سس گوجه فرنگی کچاپ سرو می شود.
.
.
.
#آشپزی #غذا #اسنک #اسنک_سیبزمینی #خوشمزه
#اسنک_سیب_زمینی
#با_ساندویچ_ساز
مواد لازم
سینه مرغ بی استخوان: ۲۰۰ گرم (برش خورده به صورت نواری باریک)
سیب زمینی: ۲ عدد متوسط (آب پز و رنده شده)
پیاز: ۱ عدد متوسط
نان تست: ۱۶ ورق
گوجه فرنگی: ۲ عدد متوسط (برش حلقه ای خورده)
پیتزا گودا:۸ ورق
سیر: ۲ حبه(رنده شده)
پنیر پیتزا: به مقدار لازم (رنده شده)
نمک، فلفل، زردچوبه، کره: به مقدار لازم
طرز تهیه
در تابه ای مقداری روغن گرم کنید، پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا سبک شود.
برش های مرغ را همراه با نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید.
مواد را مدام هم بزنید و ۷- ۱۰ دقیقه در همین وضعیت تفت دهید.
بعد از این مدت حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد قدری خنک شوند.
در کاسه ای سیب زمینی رنده شده، پنیر رنده شده، سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
سپس مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید.
سطح خارجی نان ها را با مقداری کره نرم شده پوشش دهید، مقداری از این مخلوط روی ۸ ورق از نان های تست بمالید، دو برش از گوجه فرنگی و یک ورق پنیر گودا روی مواد بگذارید، ۸ ورق دیگر از نان های تست را روی نان های آماده قرار دهید و اسنک ها را کمی فشار دهید تا کاملاً منسجم شوند.
بعد آن ها را به مدت ۳ تا ۶ دقیقه در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید تا برشته شوند.
این اسنک معمولاً با سس گوجه فرنگی کچاپ سرو می شود.
.
.
.
#آشپزی #غذا #اسنک #اسنک_سیبزمینی #خوشمزه
- 🙈
- 🙉
- 🙊
- 💛
- ❤
- 💔
- 💯
- 💢
- ✋
- ✌
- 👍
- 👎
- ✊
- 👏
- 👈
- 👉
- 🙏
- 💪
- 🎬
- 🐥
- 🌹
- 🍁
- 🍉
- 🍕
- 🍳
- 🎂
- 🎈
- ☕
- 🌍
- 💩
- 🚗
- ⏰
- ☔
- 📙
- ⭐
- 😀
- 😂
- 😉
- 😊
- 😍
- 😘
- 💋
- 😋
- 😜
- 👀
- 😐
- 😕
- 😎
- 😌
- 😒
- 😬
- 😔
- 😢
- 😭
- 😷
- 😎
- 😨
- 😱
- 😡
- 😠
😊
مشاهده نظرات
مرتبط
elvin
در حال بارگذاری
X
این ویدیو