طرز تهیه عدس پلو گیاهی
تهیه جونه عدس:
عدس باید به مدت ۳ روز داخل آب بمونه، و در این سه روز برای جلوگیری از گندیدگی، ۳ الی ۴ بار آب عدس رو عوض کنید. هر وقت عدس متورم شد، روی اون آب بریزید تا همه عدس ها در آب غوطهور باشند.
بعد از ۳ روز خیس خوردن، عدس رو باید ۳ روز دیگه در پارچه تمیز و مرطوب نگهداری کنید، (مثل مراحل فیلم).
دقت کنید که پارچه نباید خشک بشه،
تند تند آب بریزید، و آب اضافه رو حتمن خارج کنید(۴-۵ مرحله). در غیر این صورت عدس ها بوی بدی میگیرن. بعد از ۳ روز که عدس جونه زد اون رو داخل ظرف در بسته تا ۳-۴ روز داخل یخچال نگه داری کنید و از این موجود پر خاصیت به صورت خام در سالاد (مثلا سالاد فصل) استفاده کنید.
.
برای ۴ الی ۵ نفر:
عدس پلو:
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
سیبزمینی: ۲ عدد
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری (یا بیشتر)
برنج: ۲ پیمونه
عدس: ۴ پیمونه
آب: ۲ پیمونه (بسته به نوع برنج تا ۳ پیمونه)
کشمش: ۴ قاشق (سرخ نکنید تا سالم تر باشه)
،
بعد از ریختن آب و بستن در قابلمه، ۱۵ دقیقه بعد به عدس پلو سر بزنید و اگه نیاز بود نصف فنجون آب اضافه کنید. کشمش رو بریزید و ۷ الی ۸ دقیقه بعد عدس پلو آماده هست.
.
ماست و خیار:
خیار: ۲ عدد رنده
فلفل سیاه
نمک
نعنا خشک
ماست: ۱ کاسه
ویدیو از نواب ابراهیمی
.
.
.
#عدس_پلو_گیاهی #عدس_پلو #غذای_ایرانی #ویدیو_آشپزی #کلیپ_آشپزی
عدس باید به مدت ۳ روز داخل آب بمونه، و در این سه روز برای جلوگیری از گندیدگی، ۳ الی ۴ بار آب عدس رو عوض کنید. هر وقت عدس متورم شد، روی اون آب بریزید تا همه عدس ها در آب غوطهور باشند.
بعد از ۳ روز خیس خوردن، عدس رو باید ۳ روز دیگه در پارچه تمیز و مرطوب نگهداری کنید، (مثل مراحل فیلم).
دقت کنید که پارچه نباید خشک بشه،
تند تند آب بریزید، و آب اضافه رو حتمن خارج کنید(۴-۵ مرحله). در غیر این صورت عدس ها بوی بدی میگیرن. بعد از ۳ روز که عدس جونه زد اون رو داخل ظرف در بسته تا ۳-۴ روز داخل یخچال نگه داری کنید و از این موجود پر خاصیت به صورت خام در سالاد (مثلا سالاد فصل) استفاده کنید.
.
برای ۴ الی ۵ نفر:
عدس پلو:
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
سیبزمینی: ۲ عدد
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری (یا بیشتر)
برنج: ۲ پیمونه
عدس: ۴ پیمونه
آب: ۲ پیمونه (بسته به نوع برنج تا ۳ پیمونه)
کشمش: ۴ قاشق (سرخ نکنید تا سالم تر باشه)
،
بعد از ریختن آب و بستن در قابلمه، ۱۵ دقیقه بعد به عدس پلو سر بزنید و اگه نیاز بود نصف فنجون آب اضافه کنید. کشمش رو بریزید و ۷ الی ۸ دقیقه بعد عدس پلو آماده هست.
.
ماست و خیار:
خیار: ۲ عدد رنده
فلفل سیاه
نمک
نعنا خشک
ماست: ۱ کاسه
ویدیو از نواب ابراهیمی
.
.
.
#عدس_پلو_گیاهی #عدس_پلو #غذای_ایرانی #ویدیو_آشپزی #کلیپ_آشپزی
- 🙈
- 🙉
- 🙊
- 💛
- ❤
- 💔
- 💯
- 💢
- ✋
- ✌
- 👍
- 👎
- ✊
- 👏
- 👈
- 👉
- 🙏
- 💪
- 🎬
- 🐥
- 🌹
- 🍁
- 🍉
- 🍕
- 🍳
- 🎂
- 🎈
- ☕
- 🌍
- 💩
- 🚗
- ⏰
- ☔
- 📙
- ⭐
- 😀
- 😂
- 😉
- 😊
- 😍
- 😘
- 💋
- 😋
- 😜
- 👀
- 😐
- 😕
- 😎
- 😌
- 😒
- 😬
- 😔
- 😢
- 😭
- 😷
- 😎
- 😨
- 😱
- 😡
- 😠
😊
مشاهده نظرات
مرتبط
بادکنک
در حال بارگذاری
X
این ویدیو