لوله کباب یکی از غذاهای آذربایجانه

لوله کباب از کباب های سنتی و‌ پرطرفداره آذربایجانه که امروز قراره به راحترین روش با هم درست کنید

مواد لازم :

مخلوط گوشت گوساله و‌گوسفندی : ۷۰۰ گرم
فلفل دلمه قرمز : یک عدد
پیاز : دو عدد
فلفل سیاه و نمک و پولبیبر
پودر سوخاری : دو قاشق
جعفری : سه قاشق خرد شده
پیاز بنفش و یکم سماق و جعفری خرد شده

طرز تهیه لوله کباب

🌶️🧅پیاز و فلفل قرمز رو رنده میکنیم آبش رو میگیریم بعد گوشت رو چرخ میکنیم بهش مخلوط پیاز و‌فلفل رو اضافه میکنیم به همراه جعفری و ادویه ها و پودر سوخاری ، همه رو با هم میکس میکنیم و یه ساعتی تو یخچال استراحت میدیم

🌶️🧅بعد دستمون رو‌میزنیم به آب پیاز و فلفل و اندازه یه نارنگی از گوشت برمیداریم و به سیخ میکشیم و ابتدا و انتهای کباب رو کامل به سیخ میچسبونیم تا موقع پخت نریزه بعد سینی فر کاغذ روغنی میندازیم و سیخ ها رو با گوجه و فلفل میچینیم و میذاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۲۵۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه و در حین پخت سیخ ها رو برمیگردونیم و اواخر پخت هم با کره رومال میکنیم

🌶️🧅این کباب رو میتونید روی گاز و داخل تابه چدنی هم درست کنید و از طعم بی نظیرش لذت بیرید❤️

#‌کباب
#‌رول_کباب
  • 🙈
  • 🙉
  • 🙊
  • 💛
  • 💔
  • 💯
  • 💢
  • 👍
  • 👎
  • 👏
  • 👈
  • 👉
  • 🙏
  • 💪
  • 🎬
  • 🐥
  • 🌹
  • 🍁
  • 🍉
  • 🍕
  • 🍳
  • 🎂
  • 🎈
  • 🌍
  • 💩
  • 🚗
  • 📙
  • 😀
  • 😂
  • 😉
  • 😊
  • 😍
  • 😘
  • 💋
  • 😋
  • 😜
  • 👀
  • 😐
  • 😕
  • 😎
  • 😌
  • 😒
  • 😬
  • 😔
  • 😢
  • 😭
  • 😷
  • 😎
  • 😨
  • 😱
  • 😡
  • 😠
😊

مرتبط

بهاره قاسمیان

در حال بارگذاری
X
این ویدیو