چطور نان خانگی بپزیم؟

خمیر:
شیر گرم(داغ نباشه): ۱ لیوان
آب (دمای اتاق): ۱ لیوان
روغن مایع: نصف لیوان
۱ قاشق غذا خوری (به طور کامل سر خالی باشه) از پودر های زیر:
شکر + خمیر‌مایه فوری + نمک
.
نصف قاشق غذاخوری: بیکینگ پودر .
موارد فوق رو مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه صبر کنید.
بعد از ۱۰ دقیقه آرد گندم (یا قنادی یا ۳ صفر) رو آروم آروم اضافه کنید و همزمان مخلوط کنید، زمانی که یکم سفت شد، روی تخته آرد بریزید و خمیر رو روی تخته قرار بدید و مثل من ورز بدید تا دیگه خمیر به دستتون و تخته نچسبه.
اینبار خمیر باید ۱ ساعت استراحت کنه.
بعد از یک ساعت چونه درست کنید، با وردنه صاف کنید و روی ساج، توی ماهیتابه، پشت ماهیتابه و یا روی یک صفحه فلزی که میشه روی گاز قرار بده نون رو بپزید.
از این خمیر برای پیتزا هم میشه استفاده کرد.
.
.
.
#‌نان_خانگی #‌آموزش_نان_خانگی #‌نواب_ابراهیمی #‌نان #‌آموزش_آشپزی #‌ویدیو_آشپزی
  • 🙈
  • 🙉
  • 🙊
  • 💛
  • 💔
  • 💯
  • 💢
  • 👍
  • 👎
  • 👏
  • 👈
  • 👉
  • 🙏
  • 💪
  • 🎬
  • 🐥
  • 🌹
  • 🍁
  • 🍉
  • 🍕
  • 🍳
  • 🎂
  • 🎈
  • 🌍
  • 💩
  • 🚗
  • 📙
  • 😀
  • 😂
  • 😉
  • 😊
  • 😍
  • 😘
  • 💋
  • 😋
  • 😜
  • 👀
  • 😐
  • 😕
  • 😎
  • 😌
  • 😒
  • 😬
  • 😔
  • 😢
  • 😭
  • 😷
  • 😎
  • 😨
  • 😱
  • 😡
  • 😠
😊

مرتبط

بادکنک

در حال بارگذاری
X
این ویدیو