طرز تهیه کیک هندوانه مخصوص شب یلدا بلند ترین شب سال
بلند ترین شب سال است و در این شب خانواده ها گرد هم آمده و جشن می گیرند و یکی از رسومات آن گذاشتن هندوانه بر سر سفره ی شب چله است که این یادآور روزهای گرم تابستان و حرارت خورشید است .[1] این کیک را به شکل هندوانه تزئین کنید و بر زیبایی سفره های شب یلدای تان بیافزایید.
(کیک ساده)
مواد لازم :
آرد ۲لیوان
شکر۱لیوان
شیر۱لیوان
وانیل _ نصف قاشق مربا خوری
روغن ۱لیوان
تخم مرغ ۴عدد
بکینگ پودر۲قاشق مربا خوری
طرز تهیه :
۱- زرده تخم مرغ و سفیده را جدا کرده .
۲- سفیده تخم مرغ را در ظرفی جداگانه آنقدر بزنید تا مانند خامه سفت شده و وقتی پشت و رو کنید از ظرف نریزد.
۳- زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل هم بزنید تا کرم رنگ شده و کِش دار شود.
۴- کم کم شیر و روغن را به مواد اضافه کنید و باز با همزن بزنید.
۵- آرد و بکینگ پودر را دو بار الک کرده و آنرا کم کم در سه مرحله به مواد اضافه کنید و بزنید تا یک دست شود.
۶- سفیده تخم مرغ را هم از یخچال در آورده و به مواد اضافه کنید و با لیسَک آنرا به یک سمت هم زده و یک دست کنید.
۷- مواد آماده شده را در قالب دایره ای شکل و چرب شده می ریزید.
۸- فر را که از ۱۵دقیقه قبل با دمای۱۸۰درجه روشن کرده بودید را با زمان چهل دقیقه تنظیم کنید و کیک را در آن قرار دهید و برای این که روی کیک گنبدی شکل نشود روی آنرا با لیسک یک دور صاف کنید.
۹- در فر را به هیچ وجه تا نیم ساعت اول باز نکنید و بگذارید کیک شما کاملا مغز پخت شود ولی دو تا چهار دقیقه آخر پخت شعله های بالای فر را روشن کنید تا روی آن هم کاملا پخته و طلایی شود.
۱۰- برای مطمئن شدن از پخت کامل آن می توانید چنگالی را در آن فرو کنید اگر کاملا جدا از مواد بیرون آمد یعنی داخل آن نیز کامل پخته است.
۱۱- بعد بیرون آوردن از فر صبور باشد تا کمی سرد شده و از قالب جدا کنید و روی پارچه ای گذاشته تا سرد شود.
#یلدا
(کیک ساده)
مواد لازم :
آرد ۲لیوان
شکر۱لیوان
شیر۱لیوان
وانیل _ نصف قاشق مربا خوری
روغن ۱لیوان
تخم مرغ ۴عدد
بکینگ پودر۲قاشق مربا خوری
طرز تهیه :
۱- زرده تخم مرغ و سفیده را جدا کرده .
۲- سفیده تخم مرغ را در ظرفی جداگانه آنقدر بزنید تا مانند خامه سفت شده و وقتی پشت و رو کنید از ظرف نریزد.
۳- زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل هم بزنید تا کرم رنگ شده و کِش دار شود.
۴- کم کم شیر و روغن را به مواد اضافه کنید و باز با همزن بزنید.
۵- آرد و بکینگ پودر را دو بار الک کرده و آنرا کم کم در سه مرحله به مواد اضافه کنید و بزنید تا یک دست شود.
۶- سفیده تخم مرغ را هم از یخچال در آورده و به مواد اضافه کنید و با لیسَک آنرا به یک سمت هم زده و یک دست کنید.
۷- مواد آماده شده را در قالب دایره ای شکل و چرب شده می ریزید.
۸- فر را که از ۱۵دقیقه قبل با دمای۱۸۰درجه روشن کرده بودید را با زمان چهل دقیقه تنظیم کنید و کیک را در آن قرار دهید و برای این که روی کیک گنبدی شکل نشود روی آنرا با لیسک یک دور صاف کنید.
۹- در فر را به هیچ وجه تا نیم ساعت اول باز نکنید و بگذارید کیک شما کاملا مغز پخت شود ولی دو تا چهار دقیقه آخر پخت شعله های بالای فر را روشن کنید تا روی آن هم کاملا پخته و طلایی شود.
۱۰- برای مطمئن شدن از پخت کامل آن می توانید چنگالی را در آن فرو کنید اگر کاملا جدا از مواد بیرون آمد یعنی داخل آن نیز کامل پخته است.
۱۱- بعد بیرون آوردن از فر صبور باشد تا کمی سرد شده و از قالب جدا کنید و روی پارچه ای گذاشته تا سرد شود.
#یلدا
- 🙈
- 🙉
- 🙊
- 💛
- ❤
- 💔
- 💯
- 💢
- ✋
- ✌
- 👍
- 👎
- ✊
- 👏
- 👈
- 👉
- 🙏
- 💪
- 🎬
- 🐥
- 🌹
- 🍁
- 🍉
- 🍕
- 🍳
- 🎂
- 🎈
- ☕
- 🌍
- 💩
- 🚗
- ⏰
- ☔
- 📙
- ⭐
- 😀
- 😂
- 😉
- 😊
- 😍
- 😘
- 💋
- 😋
- 😜
- 👀
- 😐
- 😕
- 😎
- 😌
- 😒
- 😬
- 😔
- 😢
- 😭
- 😷
- 😎
- 😨
- 😱
- 😡
- 😠
😊
مشاهده نظرات
مرتبط
جعفر
در حال بارگذاری
X
این ویدیو