طرز تهیه پان اسپانیا
یه دسر بسیار بسیار خوشمزه و عالی . مخصوصا بچه ها که خیلی دوسش دارن .
.
این مقدار مواد برای ۸ تا ۱۰ نفر
شیر ۴ لیوان
آرد سفید قنادی نصف لیوان
شکر سه چهارم لیوان تا یک لیوان
نشاسته(فرقی نداره چی باشه فقط پودری باشه ) ۳ ق غ
گردو خرد شده ۳ تا ۴ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۵۰ گرم
وانیل نصف ق چ
خامه صبحانه ۴ ق غ
کاکائو ۲ تا ۳ ق غ
بیسکوییت پتی بور ۲ بسته
موز ۲ عدد(سلیقه ای هست من گاهی اوقات می ریزم ) .
مثل من خواستین موز استفاده کنین شکر رو کمتر از یه لیوان بریزین که شیرینیش زیاد نشه .
من گردو ام کم بود . دو لایه اول رو ساپورت کرد ?.
تخم مرغ و شکر رو با همزن به مدت۵ دقیقه زدم تا سفید و کشدار بشه .
توی قابلمه ای شیر رو ریختم ، نشاسته رو با کمی شیر حل کردم و داخل قابلمه ریختم . مواد تخم مرغی رو هم توش ریختم و آردرو هم الک کردم و داخلش ریختم . بعد اینجا همش رو کمی هم زدم و دوقسمت کردم و یکیش رو داخل یه قابلمه دیگه ریختم و پودر کاکائو الک شده اضافه کردم و هر دو قابلمه رو روی حرارت قرار دادم . میتونین تک رنگ درست کنین و دیگه اون وقت لازم نیستش مثل من نصفش کنین .
بعد مدام هم زدم تا ته نگیره و بسته بشه مثل فرنی ، زیر شعله هم باید کم باشه . در آخر وانیل و کره رو اضافه کردم و هم زدم ، اگه مثل من نصف کردین باید به هر کدوم ۲۵ گرم کره و یک چهارم ق چ وانیل بریزین .
بعد از روی حرارت برداشتم و به هر کدوم دو ق غ خامه ریختم و هم زدم . من زیاد خامه نمی ریزم ، دوست داشتین بیشتر بریزین .
کف یه ظرف بیسکوییت ها رو چیدم . به مقدار از مواد کاکائویی ریختم و روش رو گردو و موز چیدم و دوباره بیسکوییت چیدم و حالا از مواد سفید ریختم و دوباره روش موز و گردو و به این شکل من چهار لایه درست کردم .
می تونین کف ظرفتون کیسه فریزر بندازین و و قالبی در بیارین .
بعد هم توی بخچال قرار دادم هر چی بیشتر بهتر . من ۷ ساعت گذاشتم موند .
تزیین هم از پودر نارگیل رو رنگ کردم کمی توی کیسه فریزر رنگ ریختم و پودر نارکیل رو ریختم و مالش دادم .
نکات لازم : ابنکه می تونین خامه و تخم مرغ رو کلا حذف کنین بودنش خوشمزه اش می کنه .
کره هم همین طور هم مانع از ترک خوردن کرم میشه و هم خوشمزه می کنه .
.
.
.
#دسر #آشپزی_سریع #آشپزی_آسان
.
این مقدار مواد برای ۸ تا ۱۰ نفر
شیر ۴ لیوان
آرد سفید قنادی نصف لیوان
شکر سه چهارم لیوان تا یک لیوان
نشاسته(فرقی نداره چی باشه فقط پودری باشه ) ۳ ق غ
گردو خرد شده ۳ تا ۴ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۵۰ گرم
وانیل نصف ق چ
خامه صبحانه ۴ ق غ
کاکائو ۲ تا ۳ ق غ
بیسکوییت پتی بور ۲ بسته
موز ۲ عدد(سلیقه ای هست من گاهی اوقات می ریزم ) .
مثل من خواستین موز استفاده کنین شکر رو کمتر از یه لیوان بریزین که شیرینیش زیاد نشه .
من گردو ام کم بود . دو لایه اول رو ساپورت کرد ?.
تخم مرغ و شکر رو با همزن به مدت۵ دقیقه زدم تا سفید و کشدار بشه .
توی قابلمه ای شیر رو ریختم ، نشاسته رو با کمی شیر حل کردم و داخل قابلمه ریختم . مواد تخم مرغی رو هم توش ریختم و آردرو هم الک کردم و داخلش ریختم . بعد اینجا همش رو کمی هم زدم و دوقسمت کردم و یکیش رو داخل یه قابلمه دیگه ریختم و پودر کاکائو الک شده اضافه کردم و هر دو قابلمه رو روی حرارت قرار دادم . میتونین تک رنگ درست کنین و دیگه اون وقت لازم نیستش مثل من نصفش کنین .
بعد مدام هم زدم تا ته نگیره و بسته بشه مثل فرنی ، زیر شعله هم باید کم باشه . در آخر وانیل و کره رو اضافه کردم و هم زدم ، اگه مثل من نصف کردین باید به هر کدوم ۲۵ گرم کره و یک چهارم ق چ وانیل بریزین .
بعد از روی حرارت برداشتم و به هر کدوم دو ق غ خامه ریختم و هم زدم . من زیاد خامه نمی ریزم ، دوست داشتین بیشتر بریزین .
کف یه ظرف بیسکوییت ها رو چیدم . به مقدار از مواد کاکائویی ریختم و روش رو گردو و موز چیدم و دوباره بیسکوییت چیدم و حالا از مواد سفید ریختم و دوباره روش موز و گردو و به این شکل من چهار لایه درست کردم .
می تونین کف ظرفتون کیسه فریزر بندازین و و قالبی در بیارین .
بعد هم توی بخچال قرار دادم هر چی بیشتر بهتر . من ۷ ساعت گذاشتم موند .
تزیین هم از پودر نارگیل رو رنگ کردم کمی توی کیسه فریزر رنگ ریختم و پودر نارکیل رو ریختم و مالش دادم .
نکات لازم : ابنکه می تونین خامه و تخم مرغ رو کلا حذف کنین بودنش خوشمزه اش می کنه .
کره هم همین طور هم مانع از ترک خوردن کرم میشه و هم خوشمزه می کنه .
.
.
.
#دسر #آشپزی_سریع #آشپزی_آسان
- 🙈
- 🙉
- 🙊
- 💛
- ❤
- 💔
- 💯
- 💢
- ✋
- ✌
- 👍
- 👎
- ✊
- 👏
- 👈
- 👉
- 🙏
- 💪
- 🎬
- 🐥
- 🌹
- 🍁
- 🍉
- 🍕
- 🍳
- 🎂
- 🎈
- ☕
- 🌍
- 💩
- 🚗
- ⏰
- ☔
- 📙
- ⭐
- 😀
- 😂
- 😉
- 😊
- 😍
- 😘
- 💋
- 😋
- 😜
- 👀
- 😐
- 😕
- 😎
- 😌
- 😒
- 😬
- 😔
- 😢
- 😭
- 😷
- 😎
- 😨
- 😱
- 😡
- 😠
😊
مشاهده نظرات
مرتبط
نازخاتون-ویدیوهای سریع آشپزی
در حال بارگذاری
X
این ویدیو