به غذای عالی واسه طرفداران بادمجان
نمیتونی بادمجون و پنیر دوست داشته باشی ولی عاشقِ این غذا نشی!
انقدر لطیف و نرم و خوش عطره که دوست نداری تموم شه!
بادمجان متوسط ۳ عدد
در فر با دمایِ ۲۰۰ درجه تا زمانی که سطحش کمی تغییر رنگ بده و طلایی بشه(۳۰-۴۰ دقیقه معمولا)
پیاز ۱ عدد متوسط
سیر ۳ حبه متوسط
کنسرو گوجه فرنگی پوست کنده ۶۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه و پونه
ریحان ایرانی یا ایتالیایی
پنیرِ پارمسان رنده شده یا پودری
پنیرِ پیتزا(موتزارلا)
در فر با دمایِ ۱۸۰ درجه تا زمانی که سطحش طلایی بشه.
#بادمجان
انقدر لطیف و نرم و خوش عطره که دوست نداری تموم شه!
بادمجان متوسط ۳ عدد
در فر با دمایِ ۲۰۰ درجه تا زمانی که سطحش کمی تغییر رنگ بده و طلایی بشه(۳۰-۴۰ دقیقه معمولا)
پیاز ۱ عدد متوسط
سیر ۳ حبه متوسط
کنسرو گوجه فرنگی پوست کنده ۶۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه و پونه
ریحان ایرانی یا ایتالیایی
پنیرِ پارمسان رنده شده یا پودری
پنیرِ پیتزا(موتزارلا)
در فر با دمایِ ۱۸۰ درجه تا زمانی که سطحش طلایی بشه.
#بادمجان
- 🙈
- 🙉
- 🙊
- 💛
- ❤
- 💔
- 💯
- 💢
- ✋
- ✌
- 👍
- 👎
- ✊
- 👏
- 👈
- 👉
- 🙏
- 💪
- 🎬
- 🐥
- 🌹
- 🍁
- 🍉
- 🍕
- 🍳
- 🎂
- 🎈
- ☕
- 🌍
- 💩
- 🚗
- ⏰
- ☔
- 📙
- ⭐
- 😀
- 😂
- 😉
- 😊
- 😍
- 😘
- 💋
- 😋
- 😜
- 👀
- 😐
- 😕
- 😎
- 😌
- 😒
- 😬
- 😔
- 😢
- 😭
- 😷
- 😎
- 😨
- 😱
- 😡
- 😠
😊
مشاهده نظرات
مرتبط
بهاره قاسمیان
در حال بارگذاری
X
این ویدیو