بیاین باهم یه دیپ بادمجون خوشمزه درست کنیم عشقای من:)
باهم بریم سراغ دستور پخت و وسایل مورد نیاز برای پختن دیپ بادمجون:
اول ۲ تا بادمجون رو با چاقو سوراخ کنید، روغن و نمک بزنید و داخل فر با دمای ۲۰۰ به بالا بزارید تا کبابی بشه. تازه میتونید با چنگال اون رو روی شعله گاز کبابی کنید.
بعد از خنک شدن، پوست اون رو بگیرید و با موارد زیر داخل غذاساز پوره کنید (اگه از گوشتکوب برقی استفاده کنید بافتش عین مال من میشه):
یک حبه سیر
نصف فنجون ارده کنجد
آب نصف لیمو تازه
نمک
فلفلسیاه
نوش جونت مهربون🫰🏻
دوستوندارم.
#دیپ #دیپ_بادمجان #اموزش_اشپزی
اول ۲ تا بادمجون رو با چاقو سوراخ کنید، روغن و نمک بزنید و داخل فر با دمای ۲۰۰ به بالا بزارید تا کبابی بشه. تازه میتونید با چنگال اون رو روی شعله گاز کبابی کنید.
بعد از خنک شدن، پوست اون رو بگیرید و با موارد زیر داخل غذاساز پوره کنید (اگه از گوشتکوب برقی استفاده کنید بافتش عین مال من میشه):
یک حبه سیر
نصف فنجون ارده کنجد
آب نصف لیمو تازه
نمک
فلفلسیاه
نوش جونت مهربون🫰🏻
دوستوندارم.
#دیپ #دیپ_بادمجان #اموزش_اشپزی
- 🙈
- 🙉
- 🙊
- 💛
- ❤
- 💔
- 💯
- 💢
- ✋
- ✌
- 👍
- 👎
- ✊
- 👏
- 👈
- 👉
- 🙏
- 💪
- 🎬
- 🐥
- 🌹
- 🍁
- 🍉
- 🍕
- 🍳
- 🎂
- 🎈
- ☕
- 🌍
- 💩
- 🚗
- ⏰
- ☔
- 📙
- ⭐
- 😀
- 😂
- 😉
- 😊
- 😍
- 😘
- 💋
- 😋
- 😜
- 👀
- 😐
- 😕
- 😎
- 😌
- 😒
- 😬
- 😔
- 😢
- 😭
- 😷
- 😎
- 😨
- 😱
- 😡
- 😠
😊
مشاهده نظرات
مرتبط
آموزش غذاهای خوشمزه
در حال بارگذاری
X
این ویدیو