آموزش پخت کباب دودی خوشمزه بدون نیاز به فر و زغال (روی اجاغ گاز خونه)

.آموزش پخت کباب دودی خوشمزه بدون نیاز به فر و زغال (روی اجاغ گاز خونه)
خب بهتره از گوشت ران یا فیله گوسفند استفاده کنید

اول گوشتهارو به قطعات تقریبا دو سانتی متری برش می زنیم. این کار باعث می شه که گوشتها یکسان و همزمان کباب بشه

خب حالا تو یه ظرف مقداری پودر سیر
فلفل سیاه
پودر زیره
فلفل قرمز
پاپریکا
و مقداری هم جعفری خرد شده بریزید

گوشتا روهم اضافه میکنیم و باهم مخلوط میکنیم تا به خوردش بره

پیازها رو هم با میکسر میکس کنید،(می تونید رنده هم کنید) و آبش رو بگیرید و بزارید کنار

یه قاشق چ نمک هم نیاز داریم


خب روی گوشتارو با سلفون میپوشونیم و داخل یخچال قرار می دیم.
برای اینکه گوشت طعم دار و نرم بشه بهتره حداقل ۱۲ ساعت گوشت تو یخچال بمونه.

حالا یه تعداد سنگ های رودخانه ای یا سنگ سنگ سنگکی یا سنگ های ریز لازم داریم

سنگها رو قبلش بشوید
.
.
.
#‌کباب #‌کباب_دودی #‌بدون_فر #‌بدو_زغال #‌فر_اجاق #‌اجاق_گاز #‌بدون #‌زغال #‌آشپزی #‌گوشت #‌گوساله #‌دانلود
  • 🙈
  • 🙉
  • 🙊
  • 💛
  • 💔
  • 💯
  • 💢
  • 👍
  • 👎
  • 👏
  • 👈
  • 👉
  • 🙏
  • 💪
  • 🎬
  • 🐥
  • 🌹
  • 🍁
  • 🍉
  • 🍕
  • 🍳
  • 🎂
  • 🎈
  • 🌍
  • 💩
  • 🚗
  • 📙
  • 😀
  • 😂
  • 😉
  • 😊
  • 😍
  • 😘
  • 💋
  • 😋
  • 😜
  • 👀
  • 😐
  • 😕
  • 😎
  • 😌
  • 😒
  • 😬
  • 😔
  • 😢
  • 😭
  • 😷
  • 😎
  • 😨
  • 😱
  • 😡
  • 😠
😊

مرتبط

آرامش

در حال بارگذاری
X
این ویدیو