آموزش خورش فسنجون مجلسی

گردو: ۳۰۰-۴۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
پیاز برای داخل کوفت قلقلی: یک عدد
پیاز برای داخل خورش: دو عدد نگینی ریز
زردچوبه، نمک،فلفل، پودر هل و دارچین: به میزان لازم
زعفران دم کرده: ۶ قاشق غ
سیب یا به پوست گرفته و رنده شده: ۱ عدد
یخ: ۴ تکه
آلو خورشتی: ۴-۵ عدد
نصف لیمو ترش تازه
آب با دمای معمولی: به میزان لازم
رب انار: ۴ ق غ
رب گوجه: ۱ ق غ ⛰نکته: گوشت رو زیاد ورز ندین زیاد هم تفت ندین چون گوشتتون سفت میشه.
.
⛰نکته: پودر هل کاملا دلبخواییه و اگه دوست ندارین میتونید اضافه نکنید.
.
⛰نکته: توی این خورش میتونید بجای چوب دارچین، پودر دارچین بزنید چون رنگ خورش تیره هست.
.
⛰نکته: میزان شکر کاملا سلیقه ای هست و میتونید زیاد و کمش کنید.
.
⛰نکته: اضافه کردن یخ فقط به دلیل روغن انداختن گردو هست و اگه وقت داشتین و میتونستید بذارین بیشتر بجوشه نیازی به اضافه کردن یخ نیست.
.
⛰نکته: وقتی گردو هارو بو میدین باعث میشه قشنگ روغن بندازه.
.
⛰نکته: آب با دمای معمولی یعنی همون آب شیر آب
.
⛰نکته: رب گوجه کاملا دلبخواهی هست و میتونید نزنید من برای رنگ زیبایی که به خورش میده میزنم.
.
.
.
.
#‌خورشت_فسنجان #‌آشپزی #‌با_سلیقه #‌غذای_مجلسی
  • 🙈
  • 🙉
  • 🙊
  • 💛
  • 💔
  • 💯
  • 💢
  • 👍
  • 👎
  • 👏
  • 👈
  • 👉
  • 🙏
  • 💪
  • 🎬
  • 🐥
  • 🌹
  • 🍁
  • 🍉
  • 🍕
  • 🍳
  • 🎂
  • 🎈
  • 🌍
  • 💩
  • 🚗
  • 📙
  • 😀
  • 😂
  • 😉
  • 😊
  • 😍
  • 😘
  • 💋
  • 😋
  • 😜
  • 👀
  • 😐
  • 😕
  • 😎
  • 😌
  • 😒
  • 😬
  • 😔
  • 😢
  • 😭
  • 😷
  • 😎
  • 😨
  • 😱
  • 😡
  • 😠
😊

مرتبط

RaHaEi

در حال بارگذاری
X
این ویدیو