طرز تهیه ترشک ذغال اخته
طرز تهیه ی ترشک ذغال اخته .
2 لیوان ذغال اخته
2 قاشق چایخوری نمک
5 قاشق غذاخوری شکر
نصف استکان آبلیمو
مواد بالا رو روی هم بریزید و درش رو ببنید بذارید روی حرارت خیلی کم تا بپزه ولی آبش تبخیر نشه بعد از پخت نباید زیاد بجوشه چون ذغال اخته ها حالت لاستیکی پیدا میکنن . و سفت میشن .
نکته ها :
حتما ذغال اخته ها را با یک مایع ترکیب کنید و بپزید پیشنهادهای من که واقعا خوشمزه اش میکنه اینه ?
آبلیموی تازه یا آب نارنج یا آبغوره ( این موارد ترشک رو رو قرمز نگه میداره و بد رنگ نمیشه )
آب تمرهندی و رب انار ترشک رو تیره میکنن . اگر موقع پخت خوب عرق نکنه و قبل از اتمام پخت ترشک بی آب شد حتما کمی آب بهش اضافه کنید .
طرز تهیه ی دمنوش ذغال اخته .
1 لیوان ذغال اخته
یک تکه چوب دارچین
2 عدد هل
2 لیوان آب
1 قاشق غذاخوری عسل یا شکر
در یک ظرف آب را به جوش بیاورید و بعد ذغالاختهها را به آن اضافه کنید تا کاملا پخته شود. بعد از 10 دقیقه ذغالاختهها را از صافی عبور دهید و با پشت یک قاشق، گوشته آن را از هسته جدا کنید و آن را صاف کنید. مایع به دست آمده را با دارچین، هل و عسل داخل یک قوری بریزید و دمبگذارید.
بعد از گذشت بیست دقیقه چای شما آماده است.
این مقدار برای 3 لیوان دمنوش مناسبه .
.
.
.
#ترشک_ذغال_اخته #ترشک_اخته #دمنوش_اخته #اخته #طرز_تهیه #آموزش_دمنوش_اخته
2 لیوان ذغال اخته
2 قاشق چایخوری نمک
5 قاشق غذاخوری شکر
نصف استکان آبلیمو
مواد بالا رو روی هم بریزید و درش رو ببنید بذارید روی حرارت خیلی کم تا بپزه ولی آبش تبخیر نشه بعد از پخت نباید زیاد بجوشه چون ذغال اخته ها حالت لاستیکی پیدا میکنن . و سفت میشن .
نکته ها :
حتما ذغال اخته ها را با یک مایع ترکیب کنید و بپزید پیشنهادهای من که واقعا خوشمزه اش میکنه اینه ?
آبلیموی تازه یا آب نارنج یا آبغوره ( این موارد ترشک رو رو قرمز نگه میداره و بد رنگ نمیشه )
آب تمرهندی و رب انار ترشک رو تیره میکنن . اگر موقع پخت خوب عرق نکنه و قبل از اتمام پخت ترشک بی آب شد حتما کمی آب بهش اضافه کنید .
طرز تهیه ی دمنوش ذغال اخته .
1 لیوان ذغال اخته
یک تکه چوب دارچین
2 عدد هل
2 لیوان آب
1 قاشق غذاخوری عسل یا شکر
در یک ظرف آب را به جوش بیاورید و بعد ذغالاختهها را به آن اضافه کنید تا کاملا پخته شود. بعد از 10 دقیقه ذغالاختهها را از صافی عبور دهید و با پشت یک قاشق، گوشته آن را از هسته جدا کنید و آن را صاف کنید. مایع به دست آمده را با دارچین، هل و عسل داخل یک قوری بریزید و دمبگذارید.
بعد از گذشت بیست دقیقه چای شما آماده است.
این مقدار برای 3 لیوان دمنوش مناسبه .
.
.
.
#ترشک_ذغال_اخته #ترشک_اخته #دمنوش_اخته #اخته #طرز_تهیه #آموزش_دمنوش_اخته
- 🙈
- 🙉
- 🙊
- 💛
- ❤
- 💔
- 💯
- 💢
- ✋
- ✌
- 👍
- 👎
- ✊
- 👏
- 👈
- 👉
- 🙏
- 💪
- 🎬
- 🐥
- 🌹
- 🍁
- 🍉
- 🍕
- 🍳
- 🎂
- 🎈
- ☕
- 🌍
- 💩
- 🚗
- ⏰
- ☔
- 📙
- ⭐
- 😀
- 😂
- 😉
- 😊
- 😍
- 😘
- 💋
- 😋
- 😜
- 👀
- 😐
- 😕
- 😎
- 😌
- 😒
- 😬
- 😔
- 😢
- 😭
- 😷
- 😎
- 😨
- 😱
- 😡
- 😠
😊
مشاهده نظرات
مرتبط
بادکنک
در حال بارگذاری
X
این ویدیو