آموزش کامل ته چین هویج پلو غذای مجلسی ایرانی

ته چین غذای مورد علاقه همه ی ایرانی هاست و ته چین هویج پلو یه غذای مجلسی خیلی پرطرفدار.
درسته که مهم اخلاقه؛ ولی اگه میخوای همه رو عاشق خودت کنی، بهتره آشپزیتم خوب باشه! قبول نداری؟😉
ته چین هویج پلو، ترکیب دو تا غذای بهشتیه که بهتون پیشنهاد میکنم عیناً به روشی که بهتون میگم درستش کنین و چیزی رو حذف نکنین چون اینجوری خیلی خوشمزه تره😍
مقدار مواد لازم برای چهار الی پنج نفر:
برنج: ۳ پیمانه
هویج: سیصد گرم
شکر: یک قاشق غذاخوری
لیمو ترش: یک عدد
زعفران: به مقدار دلخواه
خلال پوست پرتقال: پنج قاشق غذاخوری
خلال پسته: یک قاشق غذاخوری
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
مرغ خرد شده: سیصد گرم
زعفران به مقدار دلخواه
زرشک: سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه یک قاشق چایخوری.
و برای لایه ی ته چین:
تخم مرغ: یک عدد
نصف لیمو ترش
زعفران غلیظ به مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
ماست چکیده: ۲ قاشق غذاخوری
حالا بگید ته چین رو بیشتر دوست دارین یا هویج پلو یا ته چین هویج پلو؟
#‌هویج_پلو
#‌تهچین #‌ته_چین #‌غذای_مجلسی #‌غذا
  • 🙈
  • 🙉
  • 🙊
  • 💛
  • 💔
  • 💯
  • 💢
  • 👍
  • 👎
  • 👏
  • 👈
  • 👉
  • 🙏
  • 💪
  • 🎬
  • 🐥
  • 🌹
  • 🍁
  • 🍉
  • 🍕
  • 🍳
  • 🎂
  • 🎈
  • 🌍
  • 💩
  • 🚗
  • 📙
  • 😀
  • 😂
  • 😉
  • 😊
  • 😍
  • 😘
  • 💋
  • 😋
  • 😜
  • 👀
  • 😐
  • 😕
  • 😎
  • 😌
  • 😒
  • 😬
  • 😔
  • 😢
  • 😭
  • 😷
  • 😎
  • 😨
  • 😱
  • 😡
  • 😠
😊

مرتبط

companylimo

در حال بارگذاری
X
این ویدیو