طرز پخت کاپ کیک لیمو

یه کاپ کیک با بافتی بسیار نرم و لطیف و خیلی خوشبو و خوشمزه .

تخم مرغ ۲ عدد
لیموترش ۴ عدد کوچیک ( آب لیمو رو گرفتم حدودا ۵ تا ۶ ق غ شد)
پوست لیموترش ۱ ق م
شکر دو سوم لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
آرد سفید قنادی ۱ لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق م

همه مواد نیم ساعت قبل در دمای محیط قرار بگیره .
لیموها رو شستم پوستش رو رنده کردم حواستون باشه قسمت سفید رو رنده نکنین . بعد برش دادم و آبش رو گرفتم . مقدار آب لیمو رو اندازه گرفتم حدود ۵ تا ۶ ق غ شد .
تخم مرغ و شکر و رنده پوست لیمو ترش رو با همزن ۵ دقیقه زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد روغن مایع و آب لیمو رو اضافه کردم و یه خورده زدم .
همزن رو کنار گذاشتم . بیکینگ پودر و آرد رو الک کردم و به تدریج داخل موادم ریختم و با لیسک یا قاشق هم زدم .
قالب کاپ کیک رو توی سینی فر چیدم و از مواد کمتر از نصف قالب ریختم چون حسابی پف می کنه .
فر رو از یه ربع قبل روشن کردم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . بعد از پخت دیدم رویه کیک خیلی خوش رنگ نیست دو تا سه دقیقه هم گریل رو روشن کردم تا رنکش تغییر کنه .
با این اندازه های مواد بالا برای من ۱۰ تا کاپ کیک به این شکل شد.

.
.
.
#‌کیک #‌آشپزی_سریع #‌آشپزی_آسان
  • 🙈
  • 🙉
  • 🙊
  • 💛
  • 💔
  • 💯
  • 💢
  • 👍
  • 👎
  • 👏
  • 👈
  • 👉
  • 🙏
  • 💪
  • 🎬
  • 🐥
  • 🌹
  • 🍁
  • 🍉
  • 🍕
  • 🍳
  • 🎂
  • 🎈
  • 🌍
  • 💩
  • 🚗
  • 📙
  • 😀
  • 😂
  • 😉
  • 😊
  • 😍
  • 😘
  • 💋
  • 😋
  • 😜
  • 👀
  • 😐
  • 😕
  • 😎
  • 😌
  • 😒
  • 😬
  • 😔
  • 😢
  • 😭
  • 😷
  • 😎
  • 😨
  • 😱
  • 😡
  • 😠
😊

مرتبط

نازخاتون-ویدیوهای سریع آشپزی

در حال بارگذاری
X
این ویدیو