فرم دادن خامه قنادی

خامه را درون فریزر در حالت انجماد نگه داری میکنند.
زمان نیاز در محیط قرار میدهیم تا مثل بستنی شود.
طوری که راحت بتوان قاشق را در آن فرو کرد.
با دور متوسط شروع به فرم دادن میکنیم..
ابتدا خامه شل میشود و دور ظرف برفک میبندد.
یک تا دو دقیقه همزن را خاموش میکنیم و مجددا با دور تند شروع به زدن میکنیم.
طبق فیلم:
انقدر میزنیم تا خامه مات شود و کشدار نباشد.
با انگشت تست کردم ببینید اصلا کش نمیاد.
.
برای کار کردن با خامه باید در عین دقت داشتن سرعت عمل داشته باشید
و این دو ویژگی در کنار هم فقط با تمرین و تمرین و تمرین بدست میاد
والسلام.
.
.
.
#‌ویدیو #‌خامه #‌فرم_دادن_خامه_قنادی
  • 🙈
  • 🙉
  • 🙊
  • 💛
  • 💔
  • 💯
  • 💢
  • 👍
  • 👎
  • 👏
  • 👈
  • 👉
  • 🙏
  • 💪
  • 🎬
  • 🐥
  • 🌹
  • 🍁
  • 🍉
  • 🍕
  • 🍳
  • 🎂
  • 🎈
  • 🌍
  • 💩
  • 🚗
  • 📙
  • 😀
  • 😂
  • 😉
  • 😊
  • 😍
  • 😘
  • 💋
  • 😋
  • 😜
  • 👀
  • 😐
  • 😕
  • 😎
  • 😌
  • 😒
  • 😬
  • 😔
  • 😢
  • 😭
  • 😷
  • 😎
  • 😨
  • 😱
  • 😡
  • 😠
😊

مرتبط

دنیا فیلو

در حال بارگذاری
X
این ویدیو