طرز تهیه لوبیا پلو - استانبولی شمال

بمواد لازم لوبیا پلو برای 5 نفر:
لوبیا: ۱ کیلو
گوجه: ۱ کیلو
گوشت (ران گوساله): ۴۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
روغن: ۶ قاشق غذاخوری
برنج: ۳ پیمانه
نمک: ۲ قاشق‌ چای‌خوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری
دارچین: ۲ قاشق چای‌خوری
زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
--------
زمان پخت پوره گوجه و لوبیا: ۱ ساعت
زمان پخت سس لوبیا پلو (گوشت+لوبیا): ۴۵ دقیقه
زمان دم کشیدن برنج: ۲۵ دقیقه
--------
بعد از آماده شدن سس، برنج آبکش شده و سس رو به صورت لایه‌لایه داخل قابلمه بریزید و بذارید تا دم بکشه
در هنگام دم کشیدن اگر دوست داشتید یکم زعفرون دم شده روی برنج بریزید. من ریختم.
--------
گوشت ران گوساله باید به قطعات کوچک تقسیم بشه (مثل خورشت خلال)
شما میتونید به جای گوشت تکه‌ای از گوشت چرخ کرده، مرغ و یا حتی بدون گوشت لوبیا پلو رو درست کنید و لذت ببرید.
----------
ویدیو از نواب ابراهیمی
.
.
.
#‌لوبیا_پلو #‌طرز_تهیه_لوبیا_پلو #‌طرز_تهیه_استانبولی #‌استانبولی_شمال #‌مواد_لازم_برای_لوبیا_پلو #‌لوبیا_استانبولی #‌لوبیا #‌غذای_اصیل_ایرانی #‌غذای_ایرانی #‌iran_food
  • 🙈
  • 🙉
  • 🙊
  • 💛
  • 💔
  • 💯
  • 💢
  • 👍
  • 👎
  • 👏
  • 👈
  • 👉
  • 🙏
  • 💪
  • 🎬
  • 🐥
  • 🌹
  • 🍁
  • 🍉
  • 🍕
  • 🍳
  • 🎂
  • 🎈
  • 🌍
  • 💩
  • 🚗
  • 📙
  • 😀
  • 😂
  • 😉
  • 😊
  • 😍
  • 😘
  • 💋
  • 😋
  • 😜
  • 👀
  • 😐
  • 😕
  • 😎
  • 😌
  • 😒
  • 😬
  • 😔
  • 😢
  • 😭
  • 😷
  • 😎
  • 😨
  • 😱
  • 😡
  • 😠
😊

مرتبط

بادکنک

در حال بارگذاری
X
این ویدیو