طرز تهیه کوکو پیتزایی
مواد لازم??
♨️ شیر 350 میلی لیتر
♨️ خامه ترش یا ماست پرچرب - 2 قاشق غذاخوری
♨️ آرد 260-280 گرم
♨️ تخم مرغ - 2 عدد
♨️ ژامبون گوشت یا مرغ - 150 گرم ♨️ پنیر پیتزا - 150 گرم ♨️ فلفل دلمه ۱ قاشق غذا خوری
♨️ ذرت ۲ قاشق غذا خوری
♨️ گوجه فرنگی - 1 عدد
♨️ بیکینگ پودر - 0.5 قاشق غذاخوری ♨️ جعفری ♨️ نمک
.
?طرز تهیه خامه ترش ?
1 لیوان ماست را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس 1 لیوان خامه را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید ، پس از اینکه داغ شد از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سرد شود سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در یخچال قرار دهید.
بهتر از ماست پر چرب و غلیظ برای تهیه خامه ترش استفاده کنید ، دقت کنید که سس نجوشد و فقط داغ شود ( داغ به اندازه ای که دست تان را نسوزاند ) ، خامه ترش تا 1 هفته داخل یخچال قابل نگهداری و مصرف کنید.
.
.
.
.
#کوکو #پیتزا #کوکو_پیتزایی #اشپزی #اشپزی_خانگی #اموزش_اشپزی #غذا #ناهار #شام #فست_فود #فینگر_فوت #ساندویچ
♨️ شیر 350 میلی لیتر
♨️ خامه ترش یا ماست پرچرب - 2 قاشق غذاخوری
♨️ آرد 260-280 گرم
♨️ تخم مرغ - 2 عدد
♨️ ژامبون گوشت یا مرغ - 150 گرم ♨️ پنیر پیتزا - 150 گرم ♨️ فلفل دلمه ۱ قاشق غذا خوری
♨️ ذرت ۲ قاشق غذا خوری
♨️ گوجه فرنگی - 1 عدد
♨️ بیکینگ پودر - 0.5 قاشق غذاخوری ♨️ جعفری ♨️ نمک
.
?طرز تهیه خامه ترش ?
1 لیوان ماست را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس 1 لیوان خامه را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید ، پس از اینکه داغ شد از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سرد شود سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در یخچال قرار دهید.
بهتر از ماست پر چرب و غلیظ برای تهیه خامه ترش استفاده کنید ، دقت کنید که سس نجوشد و فقط داغ شود ( داغ به اندازه ای که دست تان را نسوزاند ) ، خامه ترش تا 1 هفته داخل یخچال قابل نگهداری و مصرف کنید.
.
.
.
.
#کوکو #پیتزا #کوکو_پیتزایی #اشپزی #اشپزی_خانگی #اموزش_اشپزی #غذا #ناهار #شام #فست_فود #فینگر_فوت #ساندویچ
- 🙈
- 🙉
- 🙊
- 💛
- ❤
- 💔
- 💯
- 💢
- ✋
- ✌
- 👍
- 👎
- ✊
- 👏
- 👈
- 👉
- 🙏
- 💪
- 🎬
- 🐥
- 🌹
- 🍁
- 🍉
- 🍕
- 🍳
- 🎂
- 🎈
- ☕
- 🌍
- 💩
- 🚗
- ⏰
- ☔
- 📙
- ⭐
- 😀
- 😂
- 😉
- 😊
- 😍
- 😘
- 💋
- 😋
- 😜
- 👀
- 😐
- 😕
- 😎
- 😌
- 😒
- 😬
- 😔
- 😢
- 😭
- 😷
- 😎
- 😨
- 😱
- 😡
- 😠
😊
مشاهده نظرات
مرتبط
Forever
در حال بارگذاری
X
این ویدیو