طرز پخت کیک ساده

طرز تهیه کیک
تخم مرغ ۳عدد
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شکر ۱ لیوان
آرد سفید قنادی ۱.۵ لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق م
وانیل ۱/۴ ق چ یا (رنده پوست لیموترش ۱ ق چ)

همه مواد رو نیم ساعت قبل از کار بیرون گذاشتم .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو مخلوط کردم و با همزن خوب زدم تا کرم رنگ بشه . من رنده پوست لیموترش استفاده کردم اون هایی که گلایه دارن از بوی تخم مرغ توی کیک ها بسیار موثره رنده پوست لیموترش یا پرتقال .
شیر رو اضافه کردم و بعد از اون روغن رو اضافه کردم و کمی زدم .
آردم رو هم الک کردم ، بیکینگ پودر بهش اضافه کردم و به موادم اضافه کردم و با قاشق کم کم هم زدم.
داخل قالبم رو با با روغن جدا کننده (۵۰ گرم کره یا روغن جامد +۵۰ گرم روغن مایع + ۵۰ گرم آرد رو با همزن ۶ تا ۷ دقیقه بزنین . این روغن رو در ظرف درب بسته در یخچال نگه داری کنین و هر وقت خواستین مقداری ازش بردارین و به قالب بزنین) چرب کردم . موادم رو داخل قالب ریختم و در فر ۱۷۰ درجه از یه ربع قبل گرم شده به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دادم .
خود من بعد از ۳۵ دقیقه خلال دندون زدم پخته بود و حتی چون قالبم تفلون بود رنگ کیک روشن نیستش .
برای تزیین هم از گاناش ?که ۵۰ گرم خامه صبحانه (یا قنادی ) رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم و وقتی که گرم شد ۵۰ گرم شکلات تخته ای سفید شیری رو بهش اضافه کردم تا خوب مخلدط بشه .
یه مقداریش رو هم جدا کردم و رنگ خوراکی ریختم . توی کیکم اون قسمتی که وسطش خالی بود گاناش سفید ریختم و بعد از اون گاناش رنگی دایره وار ریختم و با خلال دندون طرح دادم .
.
.
.
#‌کیک #‌آشپزی_سریع #‌آشپزی_آسان
  • 🙈
  • 🙉
  • 🙊
  • 💛
  • 💔
  • 💯
  • 💢
  • 👍
  • 👎
  • 👏
  • 👈
  • 👉
  • 🙏
  • 💪
  • 🎬
  • 🐥
  • 🌹
  • 🍁
  • 🍉
  • 🍕
  • 🍳
  • 🎂
  • 🎈
  • 🌍
  • 💩
  • 🚗
  • 📙
  • 😀
  • 😂
  • 😉
  • 😊
  • 😍
  • 😘
  • 💋
  • 😋
  • 😜
  • 👀
  • 😐
  • 😕
  • 😎
  • 😌
  • 😒
  • 😬
  • 😔
  • 😢
  • 😭
  • 😷
  • 😎
  • 😨
  • 😱
  • 😡
  • 😠
😊

مرتبط

نازخاتون-ویدیوهای سریع آشپزی

در حال بارگذاری
X
این ویدیو