آموزش دمنوش به و دارچین مخصوص پاییز

تقویت قلب، رفع تشنگی، معده درد و خیلی چیزای دیگه مفیده، کلی هم ویتامین c و آهن و فیبر داره که واسه ورزشکارا خوبه.
بعد از اینکه میوه بِه رو رنده کردید، اونو داخل سینی بریزید و ۱ الی ۲ روز روی رادیاتور یا بخاری خشکش کنید تا مثل چایی بشه. بعد از این کار میتونید اونو داخل ماهیتابه حرارت بدید. من نکردم اما شما میتونید بکنید که خشکتر بشه. با چوب دارچین و اگه دوست داشتین زعفرون باید بزارید که ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دم بکشه، نوش جونتون. بنوشید و حالشو ببرید. .
.
.
.
#‌دمنوش_به_و_عسل #‌دمنوش_پاییزی #‌طرز_تهیه_دمنوش #‌دمنوش_برای_تقویت_قلب #‌دمنوش_برای_معده_درد #‌کلیپ_آشپزی #‌ویدیو_آشپزی
  • 🙈
  • 🙉
  • 🙊
  • 💛
  • 💔
  • 💯
  • 💢
  • 👍
  • 👎
  • 👏
  • 👈
  • 👉
  • 🙏
  • 💪
  • 🎬
  • 🐥
  • 🌹
  • 🍁
  • 🍉
  • 🍕
  • 🍳
  • 🎂
  • 🎈
  • 🌍
  • 💩
  • 🚗
  • 📙
  • 😀
  • 😂
  • 😉
  • 😊
  • 😍
  • 😘
  • 💋
  • 😋
  • 😜
  • 👀
  • 😐
  • 😕
  • 😎
  • 😌
  • 😒
  • 😬
  • 😔
  • 😢
  • 😭
  • 😷
  • 😎
  • 😨
  • 😱
  • 😡
  • 😠
😊

مرتبط

بادکنک

در حال بارگذاری
X
این ویدیو