ماهی شکم پر سرخ کرده
طرز تهیه ی ماهی شکم پر سرخ کرده.
بعد از خرید یک ماهی تازه ،باید آن را خوب بشورید وسپس شکمش را با استفاده از چاقو پاره کنید و داخل شکم ماهی را با دقت وتمیز شست وشو دهید و بعد سیر تازه را بداخل شکم ماهی بمالید و نمک ،پودر زنجبیل و ادویه های دلخواه و آبلیمو به آن بزنید و آنگاه اندکی شوید (ترجیحا تازه باشد) داخل شکمش بریزید و بمدت 1 تا 2 ساعت در داخل یخچال بگذارید بماند.برای اینکه یخچال بوی مواد یا خود ماهی را نگیرد میتوانید روی ماهی را پلاستیک بکشید.
پس از گذشت 1 ساعت ماهی را از داخل یخچال در آورید و شِوِد را خارج کنید ( گذاشتن شِوِد داخل شکم ماهی و بعد خارج کردنش باعث میشه عطر خیلی خوبی بگیره .( وقتی ماهی استراحت کرد استخوان ماهی کمی نرمتر میشه تا جایی که میتونم استخوانهایش را آرام جدا میکنم ) البته این کار اصلاً لازم نیست اگر تو در آوردن استخوان ماهی مشکل دارید بذارید بمونه بعد خارج کنید .
مواد داخل شکم ماهی
از سبزیجات تازه استفاده کنید سبزیش هیچ محدوینی نداره از هر سبزی میشه استفاده کرد
من جعفری تازه و تَره ، مرزه ، پیازچه ، ریحان ، و کمی شنبلیله . همه را ریز خُرد کردم ( تقریبا شد یک لیوان )
یک پیاز بزرگ را خلالی کردم و با کمی روغن سرخش کردم در حد سبک شدن بعد سبزی را روی پیاز ریختم و سرخ کردم بعد سه قاشق رب انار خیلی ترش ریختم و خاموش کردم .
بعد مقداری گردوی خرد شده اضافه کردم .
حالا این مواد خوشمزه را داخل شکم ماهی قزل آلا قرار دهید . شکم ماهی را با نخ و سوزن بدوزید یا با خلال دندان سنجاق کنید .
روی مهای را باز هم کمی نمک بزنید و کمی زعفران زده و با الک یک قاشق آرد روی ماهی بپاشید .
سپس ماهی تابه را اول گرم کنید سپس یک لیوان روغن بریزید بعد از اینکه روغن داغ شد
قزل آلاهای شکم پر را به پشت در همان ظرف قرار داده و ماهی را با حرارت متوسط سرخ کنید . سپس ماهی را میل نمائید.
موفق باشید
.
.
.
#دریایی #آشپزی_سریع #آشپزی_آسان
بعد از خرید یک ماهی تازه ،باید آن را خوب بشورید وسپس شکمش را با استفاده از چاقو پاره کنید و داخل شکم ماهی را با دقت وتمیز شست وشو دهید و بعد سیر تازه را بداخل شکم ماهی بمالید و نمک ،پودر زنجبیل و ادویه های دلخواه و آبلیمو به آن بزنید و آنگاه اندکی شوید (ترجیحا تازه باشد) داخل شکمش بریزید و بمدت 1 تا 2 ساعت در داخل یخچال بگذارید بماند.برای اینکه یخچال بوی مواد یا خود ماهی را نگیرد میتوانید روی ماهی را پلاستیک بکشید.
پس از گذشت 1 ساعت ماهی را از داخل یخچال در آورید و شِوِد را خارج کنید ( گذاشتن شِوِد داخل شکم ماهی و بعد خارج کردنش باعث میشه عطر خیلی خوبی بگیره .( وقتی ماهی استراحت کرد استخوان ماهی کمی نرمتر میشه تا جایی که میتونم استخوانهایش را آرام جدا میکنم ) البته این کار اصلاً لازم نیست اگر تو در آوردن استخوان ماهی مشکل دارید بذارید بمونه بعد خارج کنید .
مواد داخل شکم ماهی
از سبزیجات تازه استفاده کنید سبزیش هیچ محدوینی نداره از هر سبزی میشه استفاده کرد
من جعفری تازه و تَره ، مرزه ، پیازچه ، ریحان ، و کمی شنبلیله . همه را ریز خُرد کردم ( تقریبا شد یک لیوان )
یک پیاز بزرگ را خلالی کردم و با کمی روغن سرخش کردم در حد سبک شدن بعد سبزی را روی پیاز ریختم و سرخ کردم بعد سه قاشق رب انار خیلی ترش ریختم و خاموش کردم .
بعد مقداری گردوی خرد شده اضافه کردم .
حالا این مواد خوشمزه را داخل شکم ماهی قزل آلا قرار دهید . شکم ماهی را با نخ و سوزن بدوزید یا با خلال دندان سنجاق کنید .
روی مهای را باز هم کمی نمک بزنید و کمی زعفران زده و با الک یک قاشق آرد روی ماهی بپاشید .
سپس ماهی تابه را اول گرم کنید سپس یک لیوان روغن بریزید بعد از اینکه روغن داغ شد
قزل آلاهای شکم پر را به پشت در همان ظرف قرار داده و ماهی را با حرارت متوسط سرخ کنید . سپس ماهی را میل نمائید.
موفق باشید
.
.
.
#دریایی #آشپزی_سریع #آشپزی_آسان
- 🙈
- 🙉
- 🙊
- 💛
- ❤
- 💔
- 💯
- 💢
- ✋
- ✌
- 👍
- 👎
- ✊
- 👏
- 👈
- 👉
- 🙏
- 💪
- 🎬
- 🐥
- 🌹
- 🍁
- 🍉
- 🍕
- 🍳
- 🎂
- 🎈
- ☕
- 🌍
- 💩
- 🚗
- ⏰
- ☔
- 📙
- ⭐
- 😀
- 😂
- 😉
- 😊
- 😍
- 😘
- 💋
- 😋
- 😜
- 👀
- 😐
- 😕
- 😎
- 😌
- 😒
- 😬
- 😔
- 😢
- 😭
- 😷
- 😎
- 😨
- 😱
- 😡
- 😠
😊
مشاهده نظرات
مرتبط
نازخاتون-ویدیوهای سریع آشپزی
در حال بارگذاری
X
این ویدیو
گزارش تخلف
×در صورتیکه توضیحی در مورد گزارش تخلف دارید در کادر زیر بنویسید
افزودن به لیست پخش
×دانلود اپلیکیشن فیلو
×برای دانلود این ویدیو، اپلیکیشن فیلو را از مارکت ها یا بصورت مستقیم نصب کنید.
در صورتی که اپلیکیشن فیلو را نصب کرده اید؛ برای تماشا یا دانلود این ویدیو وارد اپلیکیشن شده، از منو گزینه اسکن را انتخاب کرده و کد زیر را اسکن کنید.