خورش مرغ و قارچ

خورش مرغ و قارچ
مواد لازم برای 2 نفر ( لازم به ذکر است مواد تصویر نهایی به علت مهمان عزیز دو برابر شد ) ( مواد لازم در فیلم برای دو نفر در نظر گرفته شده )

سینه مرغ یک عدد
 پیازداغ 3 قاشق بزرگ
قارچ 200 گرم ( من قارچم ریز بود دیگه خُردش نکردم )
 زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
آرد 1 قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
رب گوجه دو قاشق غذاخوری سر صاف
آرد یک قاشق غذاخوری سر صاف
طرز تهیه : 
پیاز را خُرد کنید و در روغن تفت دهید تا سرخ شوند . پیاز را کنار گذاشته .
سینه های مرغ خُرد شده را با دوقاشق روغن و زنجبیل و نمک دو تا سه دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند سپس دو قاشق رب گوجه ریخته پس از اینکه رنگ مرغ ها تغییر کرد 2 لیوان آب اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا سینه‌های مرغ با حرارت ملایم به مدت 30 – 40 دقیقه بپزند و نرم شوند.
داخل ماهیتابه مقداری یک قاشق روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه روغن داغ شد قارچ های خرد شده را اضافه کنید با حرارت بالا دو دقیقه تفت دهید تا قارچ ها کمی نرم شوند ( فقط باید کمی تفت دهید و سرخ نکنید ).
پس از اینکه قارچ ها نرم شدند آرد و نمک اضافه کنید. یک دقیقه مخلوط نمایید و از روی حرارت بردارید.
پس از اینکه آب قابلمه نصف شد و سینه های مرغ نرم شدند ، پیاز داغ ، قارچ سرخ شده ، زعفران دم کرده و آبلیمو را اضافه و مخلوط کنید . 15 دقیقه بگذارید با حرارت ملایم خورش بجوشد و جا بیفتد. سپس در ظرف بکشید و با چیپس تزیین کرده و بهمراه نان یا برنج سرو کنید .
نکته ، تنوع این خورش زیاد هست با تکه های گوشت گوسفندی یا گوشت چرخ کرده یا کوفته ریزه یا اسفناج میتوان این خورش را درست کرد .
در تصویر کنار خورش پیتزا با نان تست هست که از چهار تا پنیر ورقه ای استفاده کردم . پنیرها را برش زدم و کنار هم چیدم .
.
.
.
#‌خورشت #‌آشپزی_سریع #‌آشپزی_آسان
  • 🙈
  • 🙉
  • 🙊
  • 💛
  • 💔
  • 💯
  • 💢
  • 👍
  • 👎
  • 👏
  • 👈
  • 👉
  • 🙏
  • 💪
  • 🎬
  • 🐥
  • 🌹
  • 🍁
  • 🍉
  • 🍕
  • 🍳
  • 🎂
  • 🎈
  • 🌍
  • 💩
  • 🚗
  • 📙
  • 😀
  • 😂
  • 😉
  • 😊
  • 😍
  • 😘
  • 💋
  • 😋
  • 😜
  • 👀
  • 😐
  • 😕
  • 😎
  • 😌
  • 😒
  • 😬
  • 😔
  • 😢
  • 😭
  • 😷
  • 😎
  • 😨
  • 😱
  • 😡
  • 😠
😊

مرتبط

نازخاتون

در حال بارگذاری
X
این ویدیو