خورش مرغ و قارچ
خورش مرغ و قارچ
مواد لازم برای 2 نفر ( لازم به ذکر است مواد تصویر نهایی به علت مهمان عزیز دو برابر شد ) ( مواد لازم در فیلم برای دو نفر در نظر گرفته شده )
سینه مرغ یک عدد
پیازداغ 3 قاشق بزرگ
قارچ 200 گرم ( من قارچم ریز بود دیگه خُردش نکردم )
زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
آرد 1 قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
رب گوجه دو قاشق غذاخوری سر صاف
آرد یک قاشق غذاخوری سر صاف
طرز تهیه :
پیاز را خُرد کنید و در روغن تفت دهید تا سرخ شوند . پیاز را کنار گذاشته .
سینه های مرغ خُرد شده را با دوقاشق روغن و زنجبیل و نمک دو تا سه دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند سپس دو قاشق رب گوجه ریخته پس از اینکه رنگ مرغ ها تغییر کرد 2 لیوان آب اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا سینههای مرغ با حرارت ملایم به مدت 30 – 40 دقیقه بپزند و نرم شوند.
داخل ماهیتابه مقداری یک قاشق روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه روغن داغ شد قارچ های خرد شده را اضافه کنید با حرارت بالا دو دقیقه تفت دهید تا قارچ ها کمی نرم شوند ( فقط باید کمی تفت دهید و سرخ نکنید ).
پس از اینکه قارچ ها نرم شدند آرد و نمک اضافه کنید. یک دقیقه مخلوط نمایید و از روی حرارت بردارید.
پس از اینکه آب قابلمه نصف شد و سینه های مرغ نرم شدند ، پیاز داغ ، قارچ سرخ شده ، زعفران دم کرده و آبلیمو را اضافه و مخلوط کنید . 15 دقیقه بگذارید با حرارت ملایم خورش بجوشد و جا بیفتد. سپس در ظرف بکشید و با چیپس تزیین کرده و بهمراه نان یا برنج سرو کنید .
نکته ، تنوع این خورش زیاد هست با تکه های گوشت گوسفندی یا گوشت چرخ کرده یا کوفته ریزه یا اسفناج میتوان این خورش را درست کرد .
در تصویر کنار خورش پیتزا با نان تست هست که از چهار تا پنیر ورقه ای استفاده کردم . پنیرها را برش زدم و کنار هم چیدم .
.
.
.
#خورشت #آشپزی_سریع #آشپزی_آسان
مواد لازم برای 2 نفر ( لازم به ذکر است مواد تصویر نهایی به علت مهمان عزیز دو برابر شد ) ( مواد لازم در فیلم برای دو نفر در نظر گرفته شده )
سینه مرغ یک عدد
پیازداغ 3 قاشق بزرگ
قارچ 200 گرم ( من قارچم ریز بود دیگه خُردش نکردم )
زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
آرد 1 قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
رب گوجه دو قاشق غذاخوری سر صاف
آرد یک قاشق غذاخوری سر صاف
طرز تهیه :
پیاز را خُرد کنید و در روغن تفت دهید تا سرخ شوند . پیاز را کنار گذاشته .
سینه های مرغ خُرد شده را با دوقاشق روغن و زنجبیل و نمک دو تا سه دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند سپس دو قاشق رب گوجه ریخته پس از اینکه رنگ مرغ ها تغییر کرد 2 لیوان آب اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا سینههای مرغ با حرارت ملایم به مدت 30 – 40 دقیقه بپزند و نرم شوند.
داخل ماهیتابه مقداری یک قاشق روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه روغن داغ شد قارچ های خرد شده را اضافه کنید با حرارت بالا دو دقیقه تفت دهید تا قارچ ها کمی نرم شوند ( فقط باید کمی تفت دهید و سرخ نکنید ).
پس از اینکه قارچ ها نرم شدند آرد و نمک اضافه کنید. یک دقیقه مخلوط نمایید و از روی حرارت بردارید.
پس از اینکه آب قابلمه نصف شد و سینه های مرغ نرم شدند ، پیاز داغ ، قارچ سرخ شده ، زعفران دم کرده و آبلیمو را اضافه و مخلوط کنید . 15 دقیقه بگذارید با حرارت ملایم خورش بجوشد و جا بیفتد. سپس در ظرف بکشید و با چیپس تزیین کرده و بهمراه نان یا برنج سرو کنید .
نکته ، تنوع این خورش زیاد هست با تکه های گوشت گوسفندی یا گوشت چرخ کرده یا کوفته ریزه یا اسفناج میتوان این خورش را درست کرد .
در تصویر کنار خورش پیتزا با نان تست هست که از چهار تا پنیر ورقه ای استفاده کردم . پنیرها را برش زدم و کنار هم چیدم .
.
.
.
#خورشت #آشپزی_سریع #آشپزی_آسان
- 🙈
- 🙉
- 🙊
- 💛
- ❤
- 💔
- 💯
- 💢
- ✋
- ✌
- 👍
- 👎
- ✊
- 👏
- 👈
- 👉
- 🙏
- 💪
- 🎬
- 🐥
- 🌹
- 🍁
- 🍉
- 🍕
- 🍳
- 🎂
- 🎈
- ☕
- 🌍
- 💩
- 🚗
- ⏰
- ☔
- 📙
- ⭐
- 😀
- 😂
- 😉
- 😊
- 😍
- 😘
- 💋
- 😋
- 😜
- 👀
- 😐
- 😕
- 😎
- 😌
- 😒
- 😬
- 😔
- 😢
- 😭
- 😷
- 😎
- 😨
- 😱
- 😡
- 😠
😊
مشاهده نظرات
مرتبط
نازخاتون
در حال بارگذاری
X
این ویدیو
گزارش تخلف
×در صورتیکه توضیحی در مورد گزارش تخلف دارید در کادر زیر بنویسید
افزودن به لیست پخش
×دانلود اپلیکیشن فیلو
×برای دانلود این ویدیو، اپلیکیشن فیلو را از مارکت ها یا بصورت مستقیم نصب کنید.
در صورتی که اپلیکیشن فیلو را نصب کرده اید؛ برای تماشا یا دانلود این ویدیو وارد اپلیکیشن شده، از منو گزینه اسکن را انتخاب کرده و کد زیر را اسکن کنید.