طرز پخت کیک تولد
کیک اسفنجی ۶ تخم مرغی قالب بین ۲۰ سانت با ارتفاع ۹ ، یا ۲۳ سانت با ارتفاع ۷ .
کیک اسفنجی رو روز قبل تهیه کنین . چون همون لحظه بخواین برش بدین می شکنه و خرد میشه .
کیک رو من از ارتفاع به ۳ قسمت تقسیم کردم . ابزار خاصی ندارم توی این مورد همین با چاقوی آشپزخونه استفاده کردم .
از گردونه کیک استفاده کردم که کار رو برای خامه کشی و آسترکشی راحت می کنه . نداشته باشین هم ایراد نداره .
لایه اول کیک رو گذاشتم از آب میوه یا آب کمپوت یا قهوه دم کرده و یا .... هر چی بخواین .با قلمو کمی رویه کیک رو مرطوب کردم . مقداری خامه قرار دادم و از پالت (یا کاردک) برای صاف کردن خامه استفاده کردم . کمی گردو خرد شده و موز قرار دادم . لایه بعدی رو که می خوام بزارم توی فیلم هم می بینین به کف کیک کمی خامه می زنم و بعد روی کیک قرار میدم این کار به خاطر اینه کیک شما وقتی کیک رو برش میدین لایه ها قشنگ بهم بچسبن . برای لایه بعدی دقیقا مشابه همون لایه اول عمل کردم .
لایه سوم رو همکمی روش رو مرطوب کردم و بعد سطح و دیواره کیک رو خامه زدم .
حالا برای تزیین من اینجا از گاناش رنگی استفاده کردم .
#گاناش: ۵۰ گرم خامه صبحانه (یا قنادی) رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا خامه گرم بشه و وقتی داشت می جوشید بهش ۵۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده چون خواستم رنگی باشه شکلات سفید شیری رو داخلش ریختم و هم زدم و بعد هم رنگ خوراکی داخلش ریختم .
توی قیف یک بار مصرف، من خودم از قوطی سس استفاده کردم گاناش که از حرارت افتاد روی کیک ریختم .
برای تزیین هم از خامه که بهش رنگ خوراکی زدم و داخل قیف ریختم با ماسوره شکوفه (برای من شماره ۱۳۲) شکوفه زدم .
پایین کیک هم به صورت شکوفه با همون ماسوره زدم .
رنگ خوراکی بهتره ژله ای باشه . و وقتی خامه داشت فرم می گرفت بهش اضافه بشه .
وزن کیک حدودا یک و نیم کیلو .
پ.ن : این بار توی کلیپ هم نشون دادم کاغذ روغنی کف دیس رو چه شکلی بردارین .?
پ.ن : در کل برای این کیک حدودا ۸۰۰ گرم خامه استفاده کردم.
.
.
.
#کیک #آشپزی_سریع #آشپزی_آسان
کیک اسفنجی رو روز قبل تهیه کنین . چون همون لحظه بخواین برش بدین می شکنه و خرد میشه .
کیک رو من از ارتفاع به ۳ قسمت تقسیم کردم . ابزار خاصی ندارم توی این مورد همین با چاقوی آشپزخونه استفاده کردم .
از گردونه کیک استفاده کردم که کار رو برای خامه کشی و آسترکشی راحت می کنه . نداشته باشین هم ایراد نداره .
لایه اول کیک رو گذاشتم از آب میوه یا آب کمپوت یا قهوه دم کرده و یا .... هر چی بخواین .با قلمو کمی رویه کیک رو مرطوب کردم . مقداری خامه قرار دادم و از پالت (یا کاردک) برای صاف کردن خامه استفاده کردم . کمی گردو خرد شده و موز قرار دادم . لایه بعدی رو که می خوام بزارم توی فیلم هم می بینین به کف کیک کمی خامه می زنم و بعد روی کیک قرار میدم این کار به خاطر اینه کیک شما وقتی کیک رو برش میدین لایه ها قشنگ بهم بچسبن . برای لایه بعدی دقیقا مشابه همون لایه اول عمل کردم .
لایه سوم رو همکمی روش رو مرطوب کردم و بعد سطح و دیواره کیک رو خامه زدم .
حالا برای تزیین من اینجا از گاناش رنگی استفاده کردم .
#گاناش: ۵۰ گرم خامه صبحانه (یا قنادی) رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا خامه گرم بشه و وقتی داشت می جوشید بهش ۵۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده چون خواستم رنگی باشه شکلات سفید شیری رو داخلش ریختم و هم زدم و بعد هم رنگ خوراکی داخلش ریختم .
توی قیف یک بار مصرف، من خودم از قوطی سس استفاده کردم گاناش که از حرارت افتاد روی کیک ریختم .
برای تزیین هم از خامه که بهش رنگ خوراکی زدم و داخل قیف ریختم با ماسوره شکوفه (برای من شماره ۱۳۲) شکوفه زدم .
پایین کیک هم به صورت شکوفه با همون ماسوره زدم .
رنگ خوراکی بهتره ژله ای باشه . و وقتی خامه داشت فرم می گرفت بهش اضافه بشه .
وزن کیک حدودا یک و نیم کیلو .
پ.ن : این بار توی کلیپ هم نشون دادم کاغذ روغنی کف دیس رو چه شکلی بردارین .?
پ.ن : در کل برای این کیک حدودا ۸۰۰ گرم خامه استفاده کردم.
.
.
.
#کیک #آشپزی_سریع #آشپزی_آسان
- 🙈
- 🙉
- 🙊
- 💛
- ❤
- 💔
- 💯
- 💢
- ✋
- ✌
- 👍
- 👎
- ✊
- 👏
- 👈
- 👉
- 🙏
- 💪
- 🎬
- 🐥
- 🌹
- 🍁
- 🍉
- 🍕
- 🍳
- 🎂
- 🎈
- ☕
- 🌍
- 💩
- 🚗
- ⏰
- ☔
- 📙
- ⭐
- 😀
- 😂
- 😉
- 😊
- 😍
- 😘
- 💋
- 😋
- 😜
- 👀
- 😐
- 😕
- 😎
- 😌
- 😒
- 😬
- 😔
- 😢
- 😭
- 😷
- 😎
- 😨
- 😱
- 😡
- 😠
😊
مشاهده نظرات
مرتبط
نازخاتون-ویدیوهای سریع آشپزی
در حال بارگذاری
X
این ویدیو