طرز تهیه ته چین مرغ

مواد لازم(۴نفر)?‍?
♨️ زرشک ۲ قاشق غ.خ
♨ ️تخم مرغ 1عدد به اضافه 1عدد زرده تخم مرغ
♨️ زعفران آبکرده
♨️ نمک،فلفل،دارچین به میزان لازم
♨️ روغن مایع یک سوم پیمانه
♨️ ماست چکیده ۴ قاشق غ.خ
♨️ مرغ پخته و ریش شده ۲۰۰ گرم
♨️ برنج ۲ پیمانه
♨️ خلال پسته به میزان لازم
.
مرغ رو که پخته و ریش کردید با کمی کره و زعفران و دارچین سرخ کنید.
برنجی را که از قبل با نمک خیس کنید بعد بپزید و آبکش کنید. برنج رو یکم زنده تر بردارید بعد از ابکش بذارید کامل سرد بشه .
تخم مرغ و زرده رو به همراه ماست، زعفران، نمک و فلفل و کمی دارچین و روغن خوب هم بزنید تا مایع یکدستی بدست بیاد.
بعد برنج آبکش شده ای که از داغی افتاده بهش اضافه کنید. ته قابلمه رو چرب کنید و از مخلوط برنج بریزید حالا روش مقداری از مرغ و دوباره برنج بریزید تا قالب پر شه با پشت قاشق کمی فشار بدید تا جایی از قالب خالی نمونه.( به جای مرغ از گوشت و یا حتی گوشت چرخکرده سرخ شده هم میتونید استفاده کنید و همینطور تو لایه ی میانی میتونید زرشک و خلال پسته هم بریزید.)
روی حرارت ملایم بذارید به مدت یک ساعت تا کامل تهچین تغییر رنگ بده.
بعداز اینکه از حرارت افتاد از قالب خارج کنیدو تو ظرف سرو بچینیدو زرشک و خلالها رو که با کره تفت دادید تزیین کنید.
درآخر بزنید بر بدن نوش جانتون دوستان??
.
.
.
#‌ته_چین #‌ته_چین_مرغ #‌مرغ #‌آشپزی #‌آشپزی_خانگی #‌good
  • 🙈
  • 🙉
  • 🙊
  • 💛
  • 💔
  • 💯
  • 💢
  • 👍
  • 👎
  • 👏
  • 👈
  • 👉
  • 🙏
  • 💪
  • 🎬
  • 🐥
  • 🌹
  • 🍁
  • 🍉
  • 🍕
  • 🍳
  • 🎂
  • 🎈
  • 🌍
  • 💩
  • 🚗
  • 📙
  • 😀
  • 😂
  • 😉
  • 😊
  • 😍
  • 😘
  • 💋
  • 😋
  • 😜
  • 👀
  • 😐
  • 😕
  • 😎
  • 😌
  • 😒
  • 😬
  • 😔
  • 😢
  • 😭
  • 😷
  • 😎
  • 😨
  • 😱
  • 😡
  • 😠
😊

مرتبط

Forever

در حال بارگذاری
X
این ویدیو