طرز تهیه سوپ جوِ خوشمزه
برای ۵ نفر:
کره: ۵۰ گرم
گوجه: ۱ کیلو
ربگوجه: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۲ قاشق چایخوری (یا بیشتر)
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
جوز هندی: نصف ۱ عدد(یا یک سوم قاشق چایخوری)
پیازچه: ۸ تا ۱۰ عدد
کرفس (اختیاری): ۲ شاخه (انداز فیلم)
جو پرک: ۲ لیوان
آب (یا آب مرغ): ۸ لیوان (۵ لیوان مرحله اول، ۳ لیوان مرحله دوم)
آبغوره: نصف فنجان (حتی بیشتر)
جعفری برای تزیین .
جایگزین کرفس: نخود فرنگی، کلمبروکلی
،
گوجه به مدت ۱۰ دقیقه در کره تفت داده بشه، ادویه ها و پیازچه و کرفس رو بریزید، آب مرحله اول و جو پرک رو بریزید و ۱۵ دقیقه بپزید. بعد از ۱۵ دقیقه آب مرحله دوم رو اضافه کنید و ۲۰ دقیقه دوباره بپزید،
بعد از اون آبغوره رو اضافه کنید (تست نمک رو بگیرید) و ۱۰ دقیقه که آبغوره بجوشه، سوپ آماده هست.
.
ویدیو از نواب ابراهیمی
.
.
.
#سوپ_جو_ #سوپ_ایرانی #غذای_ایرانی #کلیپ_ایرانی #ویدیو_آشپزی
کره: ۵۰ گرم
گوجه: ۱ کیلو
ربگوجه: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۲ قاشق چایخوری (یا بیشتر)
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
جوز هندی: نصف ۱ عدد(یا یک سوم قاشق چایخوری)
پیازچه: ۸ تا ۱۰ عدد
کرفس (اختیاری): ۲ شاخه (انداز فیلم)
جو پرک: ۲ لیوان
آب (یا آب مرغ): ۸ لیوان (۵ لیوان مرحله اول، ۳ لیوان مرحله دوم)
آبغوره: نصف فنجان (حتی بیشتر)
جعفری برای تزیین .
جایگزین کرفس: نخود فرنگی، کلمبروکلی
،
گوجه به مدت ۱۰ دقیقه در کره تفت داده بشه، ادویه ها و پیازچه و کرفس رو بریزید، آب مرحله اول و جو پرک رو بریزید و ۱۵ دقیقه بپزید. بعد از ۱۵ دقیقه آب مرحله دوم رو اضافه کنید و ۲۰ دقیقه دوباره بپزید،
بعد از اون آبغوره رو اضافه کنید (تست نمک رو بگیرید) و ۱۰ دقیقه که آبغوره بجوشه، سوپ آماده هست.
.
ویدیو از نواب ابراهیمی
.
.
.
#سوپ_جو_ #سوپ_ایرانی #غذای_ایرانی #کلیپ_ایرانی #ویدیو_آشپزی
- 🙈
- 🙉
- 🙊
- 💛
- ❤
- 💔
- 💯
- 💢
- ✋
- ✌
- 👍
- 👎
- ✊
- 👏
- 👈
- 👉
- 🙏
- 💪
- 🎬
- 🐥
- 🌹
- 🍁
- 🍉
- 🍕
- 🍳
- 🎂
- 🎈
- ☕
- 🌍
- 💩
- 🚗
- ⏰
- ☔
- 📙
- ⭐
- 😀
- 😂
- 😉
- 😊
- 😍
- 😘
- 💋
- 😋
- 😜
- 👀
- 😐
- 😕
- 😎
- 😌
- 😒
- 😬
- 😔
- 😢
- 😭
- 😷
- 😎
- 😨
- 😱
- 😡
- 😠
😊
مشاهده نظرات
مرتبط
بادکنک
در حال بارگذاری
X
این ویدیو