جوکول سوغاتی خوشمزه گیلان در مرداد ماه
جوکول سوغاتی خوشمزه گیلان در مرداد ماه.
هر سال همین فصل توی روستاهای گیلان یه رسمی هست که یک کمی مونده به وقت برداشت با دونههای نرم و نارس برنج یک خوراکی خوشمزه درست میکنند که بهش جوکول میگن و بین دوستان و آشنایان و فامیل تقسیم میکنند تا برکت کشت و کارشون باشه ...
شلتوک برنج نارس را کمی تفت میدهند و میکوبند تا پوستش جدا بشه، بعد بسته به منطقه، به دانههای برنج گلاب و دارچین و شکر و گردوی کوبیده شده.. اضافه می کنند.
متاسفانه این رسم در حال کمرنگ شدنه و برخی نقاط کاملا از بین رفته.
هر سال همین فصل توی روستاهای گیلان یه رسمی هست که یک کمی مونده به وقت برداشت با دونههای نرم و نارس برنج یک خوراکی خوشمزه درست میکنند که بهش جوکول میگن و بین دوستان و آشنایان و فامیل تقسیم میکنند تا برکت کشت و کارشون باشه ...
شلتوک برنج نارس را کمی تفت میدهند و میکوبند تا پوستش جدا بشه، بعد بسته به منطقه، به دانههای برنج گلاب و دارچین و شکر و گردوی کوبیده شده.. اضافه می کنند.
متاسفانه این رسم در حال کمرنگ شدنه و برخی نقاط کاملا از بین رفته.
- 🙈
- 🙉
- 🙊
- 💛
- ❤
- 💔
- 💯
- 💢
- ✋
- ✌
- 👍
- 👎
- ✊
- 👏
- 👈
- 👉
- 🙏
- 💪
- 🎬
- 🐥
- 🌹
- 🍁
- 🍉
- 🍕
- 🍳
- 🎂
- 🎈
- ☕
- 🌍
- 💩
- 🚗
- ⏰
- ☔
- 📙
- ⭐
- 😀
- 😂
- 😉
- 😊
- 😍
- 😘
- 💋
- 😋
- 😜
- 👀
- 😐
- 😕
- 😎
- 😌
- 😒
- 😬
- 😔
- 😢
- 😭
- 😷
- 😎
- 😨
- 😱
- 😡
- 😠
😊
مشاهده نظرات
مرتبط
نرگس هاشمی
در حال بارگذاری
X
این ویدیو