آموزش پاک کردن کنگر/ بلانچ کردن کنگر/ سرخ کردن کنگر_آشپزی

طرز پاک کردن کنگر/ بلانچ کردن کنگر/ سرخ کردن کنگر
فصل‌ها:
00:00 شروع پاک کردن کنگر
00:25 آب نمک برای جلوگیری از سیاه شدن و ضدعفونی کردن کنگر
01:10 جدا کردن برگهای خاردار کنگر با کارد آشپزخانه
02:05 جدا کردن خارها با قیچی و برشهای 3 سانتی زدن ساقه های کنگر
02:53 شستشو و آبکش کردن کنگر
03:18 خاصیت درمانی کنگر
04:44نحوه سرخ کردن و نگهداری بلند مدت کنگر
06:52 ریختن کنگر روی صافی و گرفتن روغن اضافی
07:41 بسته بندی کردن کنگر بعد از خنک شدن
  • 🙈
  • 🙉
  • 🙊
  • 💛
  • 💔
  • 💯
  • 💢
  • 👍
  • 👎
  • 👏
  • 👈
  • 👉
  • 🙏
  • 💪
  • 🎬
  • 🐥
  • 🌹
  • 🍁
  • 🍉
  • 🍕
  • 🍳
  • 🎂
  • 🎈
  • 🌍
  • 💩
  • 🚗
  • 📙
  • 😀
  • 😂
  • 😉
  • 😊
  • 😍
  • 😘
  • 💋
  • 😋
  • 😜
  • 👀
  • 😐
  • 😕
  • 😎
  • 😌
  • 😒
  • 😬
  • 😔
  • 😢
  • 😭
  • 😷
  • 😎
  • 😨
  • 😱
  • 😡
  • 😠
😊

مرتبط

companylimo

در حال بارگذاری
X
این ویدیو