آموزش پاک کردن کنگر/ بلانچ کردن کنگر/ سرخ کردن کنگر_آشپزی
طرز پاک کردن کنگر/ بلانچ کردن کنگر/ سرخ کردن کنگر
فصلها:
00:00 شروع پاک کردن کنگر
00:25 آب نمک برای جلوگیری از سیاه شدن و ضدعفونی کردن کنگر
01:10 جدا کردن برگهای خاردار کنگر با کارد آشپزخانه
02:05 جدا کردن خارها با قیچی و برشهای 3 سانتی زدن ساقه های کنگر
02:53 شستشو و آبکش کردن کنگر
03:18 خاصیت درمانی کنگر
04:44نحوه سرخ کردن و نگهداری بلند مدت کنگر
06:52 ریختن کنگر روی صافی و گرفتن روغن اضافی
07:41 بسته بندی کردن کنگر بعد از خنک شدن
فصلها:
00:00 شروع پاک کردن کنگر
00:25 آب نمک برای جلوگیری از سیاه شدن و ضدعفونی کردن کنگر
01:10 جدا کردن برگهای خاردار کنگر با کارد آشپزخانه
02:05 جدا کردن خارها با قیچی و برشهای 3 سانتی زدن ساقه های کنگر
02:53 شستشو و آبکش کردن کنگر
03:18 خاصیت درمانی کنگر
04:44نحوه سرخ کردن و نگهداری بلند مدت کنگر
06:52 ریختن کنگر روی صافی و گرفتن روغن اضافی
07:41 بسته بندی کردن کنگر بعد از خنک شدن
- 🙈
- 🙉
- 🙊
- 💛
- ❤
- 💔
- 💯
- 💢
- ✋
- ✌
- 👍
- 👎
- ✊
- 👏
- 👈
- 👉
- 🙏
- 💪
- 🎬
- 🐥
- 🌹
- 🍁
- 🍉
- 🍕
- 🍳
- 🎂
- 🎈
- ☕
- 🌍
- 💩
- 🚗
- ⏰
- ☔
- 📙
- ⭐
- 😀
- 😂
- 😉
- 😊
- 😍
- 😘
- 💋
- 😋
- 😜
- 👀
- 😐
- 😕
- 😎
- 😌
- 😒
- 😬
- 😔
- 😢
- 😭
- 😷
- 😎
- 😨
- 😱
- 😡
- 😠
😊
مشاهده نظرات
مرتبط
companylimo
در حال بارگذاری
X
این ویدیو