🤩مزرعه بزرگ تولید موز در کاستاریکا فرایند کاشت برداشت و بسته بندی😊
💫💫⭐💫⭐💫⭐💫⭐💫
🤩این ویدئو که در بزرگترین مزرعه جهان در کاستاریکا فیلمبرداری شده است، فرآیند کاشت، برداشت و بسته بندی موز در بزرگترین مزرعه جهان را به نمایش میگذارد.
#موز#میوه#خوشمزه#خاص#مفید#
موز (به انگلیسی: banana) یک میوه کشیده و قابل خوردن است که از لحاظ گیاهشناسی یک نوع سَته به حساب میآید[۱][۲] و توسط انواع مختلفی از گیاهان گلدار علفی در تیره موزا تولید میشود.[۳] این میوه از نظر اندازه، رنگ و استحکام متغیر است، اما معمولاً کشیده و خمیده ست، گوشت نرم آن غنی از نشاسته است که با پوسته پوشانده شده و ممکن است هنگام رسیدن آن سبز، زرد، قرمز، بنفش یا قهوه ای باشد و همچنین میوه ای بسیار خوشمزه است.
تقریباً همه موزهای مدرن بدون دانهٔ خوراکی (پارتنوکارپ) از دو گونه وحشی - musa acuminata و musa balbisiana - تهیه میشوند. نام علمی اکثر موزهای کشتشده بسته به ساختار ژنومی آنها موزا اکومینتا و موزا بالبیسیانا و musa × paradisiaca برای موزهای ترکیبی musa acuminata × m. balbisiana است. از نام علمی قدیمی این ترکیب، musa sapientum، دیگر استفاده نمیشود.
گونههای موز، بومی مناطق گرمسیری هندومالایا و استرالیا هستند و احتمالاً اولین بار در پاپوآ گینه نو اهلی شدهاند.[۴] موز در ۱۳۵ کشور جهان کشت میشود.[۵] بزرگترین تولیدکنندگان موز در جهان در سال ۲۰۱۷ هند و چین بودند که مجموعاً ۳۸٪ از کل تولید را به خود اختصاص دادند.[۶]
در بسیاری از نقاط جهان تفاوتی بین «موز» و «پلانتین» قائل نمی شوند. در قاره آمریکا و اروپا، موزهای نرم و شیرین که به عنوان دسر سرو میشوند، و عمدتاً از گونه کاوندیش هستند banana یا «موز» خوانده میشوند. و جهت تمایز، موزهای سفتتر و نشاستهای تر، «پلانتین» نامیده میشوند. در سایر نقاط، برای مثال در بسیاری از کشورهای آسیای شرقی، گونههای مختلفی از موز پرورش داده میشود.
میوه
ویرایش
موز، منبع اصلی نشاسته برای مردم بسیاری در نواحی گرمسیری است. بسته به مقدار باردهی و رسیده بودن موز، مزه گوشت موز میتواند مزههای متفاوتی شبیه نشاسته تا مزهٔ شیرین داشته باشد و بافت آن هم ممکن است سفت تا خمیری مانند باشد. هم پوست موز و هم بخش درونی آن را میتوان خام یا پخته مصرف نمود. بوی موز تازه به خاطر ایزوآمیل استات است که با نام «روغن موز» هم شناخته میشود. ایزوآمیل استات به همراه چندین ترکیب دیگر مانند بوتیل استات و ایزوبوتیل استات از عوامل مهم طعم موز است.[۹][۱۰][۱۱]
در مرحله رسیدن، موز، گاز اتیلن تولید میکند که به عنوان هورمون گیاهی عمل کرده و بهطور غیرمستقیم در مزه موز اثر میگذارد. اتیلن، با تحریک آنزیم آمیلاز، نشاسته را به شکر تجزیه میکند. موز کمتر رسیده و سبز، نشاسته بیشتر و در نتیجه مزه شبیهتری به نشاسته دارد. از سوی دیگر، موز زرد با توجه به داشتن میزان قند بیشتر، مزه شیرینتری دارد. علاوه بر این، اتیلن نشانگر تولید پکتیناز است. پکتیناز آنزیمی است که پکتین موجود بین سلولهای موز را تجزیه کرده و موجب میشود تا موز به هنگام رسیدن نرم شود.
🤩این ویدئو که در بزرگترین مزرعه جهان در کاستاریکا فیلمبرداری شده است، فرآیند کاشت، برداشت و بسته بندی موز در بزرگترین مزرعه جهان را به نمایش میگذارد.
#موز#میوه#خوشمزه#خاص#مفید#
موز (به انگلیسی: banana) یک میوه کشیده و قابل خوردن است که از لحاظ گیاهشناسی یک نوع سَته به حساب میآید[۱][۲] و توسط انواع مختلفی از گیاهان گلدار علفی در تیره موزا تولید میشود.[۳] این میوه از نظر اندازه، رنگ و استحکام متغیر است، اما معمولاً کشیده و خمیده ست، گوشت نرم آن غنی از نشاسته است که با پوسته پوشانده شده و ممکن است هنگام رسیدن آن سبز، زرد، قرمز، بنفش یا قهوه ای باشد و همچنین میوه ای بسیار خوشمزه است.
تقریباً همه موزهای مدرن بدون دانهٔ خوراکی (پارتنوکارپ) از دو گونه وحشی - musa acuminata و musa balbisiana - تهیه میشوند. نام علمی اکثر موزهای کشتشده بسته به ساختار ژنومی آنها موزا اکومینتا و موزا بالبیسیانا و musa × paradisiaca برای موزهای ترکیبی musa acuminata × m. balbisiana است. از نام علمی قدیمی این ترکیب، musa sapientum، دیگر استفاده نمیشود.
گونههای موز، بومی مناطق گرمسیری هندومالایا و استرالیا هستند و احتمالاً اولین بار در پاپوآ گینه نو اهلی شدهاند.[۴] موز در ۱۳۵ کشور جهان کشت میشود.[۵] بزرگترین تولیدکنندگان موز در جهان در سال ۲۰۱۷ هند و چین بودند که مجموعاً ۳۸٪ از کل تولید را به خود اختصاص دادند.[۶]
در بسیاری از نقاط جهان تفاوتی بین «موز» و «پلانتین» قائل نمی شوند. در قاره آمریکا و اروپا، موزهای نرم و شیرین که به عنوان دسر سرو میشوند، و عمدتاً از گونه کاوندیش هستند banana یا «موز» خوانده میشوند. و جهت تمایز، موزهای سفتتر و نشاستهای تر، «پلانتین» نامیده میشوند. در سایر نقاط، برای مثال در بسیاری از کشورهای آسیای شرقی، گونههای مختلفی از موز پرورش داده میشود.
میوه
ویرایش
موز، منبع اصلی نشاسته برای مردم بسیاری در نواحی گرمسیری است. بسته به مقدار باردهی و رسیده بودن موز، مزه گوشت موز میتواند مزههای متفاوتی شبیه نشاسته تا مزهٔ شیرین داشته باشد و بافت آن هم ممکن است سفت تا خمیری مانند باشد. هم پوست موز و هم بخش درونی آن را میتوان خام یا پخته مصرف نمود. بوی موز تازه به خاطر ایزوآمیل استات است که با نام «روغن موز» هم شناخته میشود. ایزوآمیل استات به همراه چندین ترکیب دیگر مانند بوتیل استات و ایزوبوتیل استات از عوامل مهم طعم موز است.[۹][۱۰][۱۱]
در مرحله رسیدن، موز، گاز اتیلن تولید میکند که به عنوان هورمون گیاهی عمل کرده و بهطور غیرمستقیم در مزه موز اثر میگذارد. اتیلن، با تحریک آنزیم آمیلاز، نشاسته را به شکر تجزیه میکند. موز کمتر رسیده و سبز، نشاسته بیشتر و در نتیجه مزه شبیهتری به نشاسته دارد. از سوی دیگر، موز زرد با توجه به داشتن میزان قند بیشتر، مزه شیرینتری دارد. علاوه بر این، اتیلن نشانگر تولید پکتیناز است. پکتیناز آنزیمی است که پکتین موجود بین سلولهای موز را تجزیه کرده و موجب میشود تا موز به هنگام رسیدن نرم شود.
- 🙈
- 🙉
- 🙊
- 💛
- ❤
- 💔
- 💯
- 💢
- ✋
- ✌
- 👍
- 👎
- ✊
- 👏
- 👈
- 👉
- 🙏
- 💪
- 🎬
- 🐥
- 🌹
- 🍁
- 🍉
- 🍕
- 🍳
- 🎂
- 🎈
- ☕
- 🌍
- 💩
- 🚗
- ⏰
- ☔
- 📙
- ⭐
- 😀
- 😂
- 😉
- 😊
- 😍
- 😘
- 💋
- 😋
- 😜
- 👀
- 😐
- 😕
- 😎
- 😌
- 😒
- 😬
- 😔
- 😢
- 😭
- 😷
- 😎
- 😨
- 😱
- 😡
- 😠
😊
مشاهده نظرات
مرتبط
علیرضا
در حال بارگذاری
X
این ویدیو