طرز تهیه ماهی کبابی با سالاد اسفناج

بتدا ماهی های تکه شده را درظرفی می ریزیم.در ظرفی دیگر آب ۱عدد پرتقال،نمک،فلفل،تمبر هندی را ریخته مخلوط می کنیم و روی ماهی می ریزیم تا مزه دار شود، سپس در تابه چدنی به همراه فلفل دلمه ای خلال شده سرخ می کنیم. (برای درست کردن سالاد اسفناج)

ابتدا اسفناج خرد شده را در قابلمه چدنی می ریزیم تا کمی پخته شود.
در ظرفی سیب زمینی پخته و خرد شده را می ریزیم بعد اسفناج،گوجه فرنگی خرد شده،انار دان شده را ریخته مخلوط می کنیم.سپس در ظرفی دیگر آب پرتقال،آب ۱عدد لیمو ترش،خامه،سس خردل و کمی تمبر هندی را ریخته و خوب با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس به سالاد اضافه کرده در ظرفی می ریزیم.

در آخر ماهی سرخ شده و سالاد آماده سرو است
.
.
.
#‌آشپزی #‌خوشمزه #‌آموزش_آشپزی
  • 🙈
  • 🙉
  • 🙊
  • 💛
  • 💔
  • 💯
  • 💢
  • 👍
  • 👎
  • 👏
  • 👈
  • 👉
  • 🙏
  • 💪
  • 🎬
  • 🐥
  • 🌹
  • 🍁
  • 🍉
  • 🍕
  • 🍳
  • 🎂
  • 🎈
  • 🌍
  • 💩
  • 🚗
  • 📙
  • 😀
  • 😂
  • 😉
  • 😊
  • 😍
  • 😘
  • 💋
  • 😋
  • 😜
  • 👀
  • 😐
  • 😕
  • 😎
  • 😌
  • 😒
  • 😬
  • 😔
  • 😢
  • 😭
  • 😷
  • 😎
  • 😨
  • 😱
  • 😡
  • 😠
😊

مرتبط

خالی خالی

در حال بارگذاری
X
این ویدیو