زولبیا خونگی خیلی خوشمزه وراحت
جایی این آموزشو نمیبینی بیا تا خودم بهت بگم چجوری این مدلی زولبیا درست کنی امیدوارم درستش کنی و سر سفره افطارت لذتشو ببری😋
مواد لازم 👇
نشاسته گل : ۲۰۰ گرم
ماست ترجیحا سفت : ۲۰۰ گرم
آرد : ۲۰ گرم
کره : ۲۰ گرم
زعفران دم کرده : ۱ ق غ و گلاب : ۱ ق غ که من ترکیبشون کردم
شربت بار : ۲ ق غ
طرز تهیه 👇
نشاسته و ماست رو خوب ترکیب میکنیم خمیر سفتی به دست میاد بعد کره و شربت و آرد و زعفرونو اضافه و با همزن برقی میزنیم تا یکنواخت بشه و به غلظتی که تو کلیپ نشون دادم برسه درب ظرف رو میزاریم و اجازه میدیم یک شب یا حداقل ۸ ساعت استراحت کنه بعد از استراحت چند ثانیه با همزن میزنیم تا مایع زولبیا رقیق و صاف و یکنواخت بشه مایع آماده رو تو قیف یه بار مصرف ریخته و به صورتی که تو کلیپ نشون دادم تو روغن سرخ کرده و در شربت گرمه رو به داغ قرار داده و در صافی شربت اضافه رو میگیریم
✅️نکته ها :
♦️️ زولبیا در حرارتی هست که باید سرخ بشه اولا روغن باید خوب دااااغ بشه در ثانی با حرارت متوسط سرخش کنین تا پف لازمو پیدا کنه
♦️ ارتفاع روغن از یک سانت بیشتر نباشه
♦️️ اگه مایع زولبیا زیاد غلیظ شد کمی ماست و اگه شل شد با اضافه کردن آرد بالانسش کنین
✅️مواد لازم برای شربت بار 👇
شکر : ۲ پیمانه
آب : ۱ پیمانه
زعفران دمکرده : ۲ ق غ
گلاب : یک چهارم لیوان
جوهر لیمو : نوک ق چ
گلوکز : ۱ ق غ
️آب را به همراه جوهر لیمو روی حرارت متوسط قرار داده تا به جوش بیاید شکر را افزوده آرام هم میزنیم و در حین کار دور ظرف را با فرچه آغشته به آبلیمو دورگیری میکنیم تا از شکرک زدن شربت جلوگیری کنیم بعد از حل شدن شکر نوبت افزودن گلوکز و گلاب و زعفران هست حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم شربت قوام یابد زمانیکه شربت بین دو انگشت کش آمد قوام یافته این پروسه ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان میبرد
دوستای مهربونم لایو وفالو یادتون نره🙏😍
#زولبیا_بامیه #زولبیا #گوشفیل #شربت_بار #باقلوا #نان #شیرینی #حلوا #شکلات #غذا #فیلو
مواد لازم 👇
نشاسته گل : ۲۰۰ گرم
ماست ترجیحا سفت : ۲۰۰ گرم
آرد : ۲۰ گرم
کره : ۲۰ گرم
زعفران دم کرده : ۱ ق غ و گلاب : ۱ ق غ که من ترکیبشون کردم
شربت بار : ۲ ق غ
طرز تهیه 👇
نشاسته و ماست رو خوب ترکیب میکنیم خمیر سفتی به دست میاد بعد کره و شربت و آرد و زعفرونو اضافه و با همزن برقی میزنیم تا یکنواخت بشه و به غلظتی که تو کلیپ نشون دادم برسه درب ظرف رو میزاریم و اجازه میدیم یک شب یا حداقل ۸ ساعت استراحت کنه بعد از استراحت چند ثانیه با همزن میزنیم تا مایع زولبیا رقیق و صاف و یکنواخت بشه مایع آماده رو تو قیف یه بار مصرف ریخته و به صورتی که تو کلیپ نشون دادم تو روغن سرخ کرده و در شربت گرمه رو به داغ قرار داده و در صافی شربت اضافه رو میگیریم
✅️نکته ها :
♦️️ زولبیا در حرارتی هست که باید سرخ بشه اولا روغن باید خوب دااااغ بشه در ثانی با حرارت متوسط سرخش کنین تا پف لازمو پیدا کنه
♦️ ارتفاع روغن از یک سانت بیشتر نباشه
♦️️ اگه مایع زولبیا زیاد غلیظ شد کمی ماست و اگه شل شد با اضافه کردن آرد بالانسش کنین
✅️مواد لازم برای شربت بار 👇
شکر : ۲ پیمانه
آب : ۱ پیمانه
زعفران دمکرده : ۲ ق غ
گلاب : یک چهارم لیوان
جوهر لیمو : نوک ق چ
گلوکز : ۱ ق غ
️آب را به همراه جوهر لیمو روی حرارت متوسط قرار داده تا به جوش بیاید شکر را افزوده آرام هم میزنیم و در حین کار دور ظرف را با فرچه آغشته به آبلیمو دورگیری میکنیم تا از شکرک زدن شربت جلوگیری کنیم بعد از حل شدن شکر نوبت افزودن گلوکز و گلاب و زعفران هست حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم شربت قوام یابد زمانیکه شربت بین دو انگشت کش آمد قوام یافته این پروسه ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان میبرد
دوستای مهربونم لایو وفالو یادتون نره🙏😍
#زولبیا_بامیه #زولبیا #گوشفیل #شربت_بار #باقلوا #نان #شیرینی #حلوا #شکلات #غذا #فیلو
- 🙈
- 🙉
- 🙊
- 💛
- ❤
- 💔
- 💯
- 💢
- ✋
- ✌
- 👍
- 👎
- ✊
- 👏
- 👈
- 👉
- 🙏
- 💪
- 🎬
- 🐥
- 🌹
- 🍁
- 🍉
- 🍕
- 🍳
- 🎂
- 🎈
- ☕
- 🌍
- 💩
- 🚗
- ⏰
- ☔
- 📙
- ⭐
- 😀
- 😂
- 😉
- 😊
- 😍
- 😘
- 💋
- 😋
- 😜
- 👀
- 😐
- 😕
- 😎
- 😌
- 😒
- 😬
- 😔
- 😢
- 😭
- 😷
- 😎
- 😨
- 😱
- 😡
- 😠
😊
مشاهده نظرات
مرتبط
honare.ashpazi
در حال بارگذاری
X
این ویدیو