طرز تهیه چیز کیک لیمویی یک دسر تازه و خوشمزه!
مواد لازم و طرز تهیه چیز کیک لیمویی:
بیسکویت های هضم 1 1 فنجان (150 گرم)
¼ فنجان کره بدون آب ، ذوب شده (60 گرم)
2 فنجان پنیر خامه ای پر چربی (400 گرم) - دمای اتاق
2 قاشق غذاخوری پوست لیمو
1/3 فنجان آب لیمو (80 میلی لیتر)
1 فنجان شیر تغلیظ شده (400 گرم)
1 قاشق غذاخوری آب
1½ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین (4 گرم) برای 5 دقیقه خیساندن بگذارید سپس در مایکروویو گرم کنید تا ژلاتین کاملاً حل شود
½ لیوان خانگی لیمو خانگی (145 گرم)
2 تخم مرغ
3 زرده تخم مرغ
1 فنجان شکر گرانول (200 گرم)
2 قاشق غذاخوری پوست لیمو
3/4 فنجان آب لیمو (190 میلی لیتر)
1/3 لیوان کره بدون آب (75 گرم) ، سرد و برش داده شده به مکعب
روش تهیه:
بیسکویت ها را صاف کنید ، سپس کره ذوب شده را اضافه کنید مخلوط بیسکویت را درون قالب بریزید ، مخلوط را پهن کنید و به مدت 30 دقیقه یخچال و فریزر کنید. در این مدت ، کرم را آماده کنید.
پنیر را صاف کنید ، سپس پوست لیمو ، آب لیمو ، شیر تغلیظ شده را اضافه کنید و مخلوط کنید ، سپس ژلاتین آماده شده را اضافه کنید. خامه را درون قالب ، روی بیسکویت بریزید.
یک پنیر لیمو تهیه کنید: تخم مرغ ها را با شکر کف کنید ، سپس پوست لیمو و آب آن را اضافه کنید. تمام مواد را درون یک ماهیتابه قرار داده و روی حرارت کم بپزید تا یک مخلوط همگن غلیظ حاصل شود. سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید ، کره را اضافه کنید و مخلوط کنید. آن را بپوشانید و اجازه دهید تا خنک شود ، و بعد از آن می توان در یخچال قرار داد.
.
.
.
#کیک #لیمو #دسر #کیک_لیمو
بیسکویت های هضم 1 1 فنجان (150 گرم)
¼ فنجان کره بدون آب ، ذوب شده (60 گرم)
2 فنجان پنیر خامه ای پر چربی (400 گرم) - دمای اتاق
2 قاشق غذاخوری پوست لیمو
1/3 فنجان آب لیمو (80 میلی لیتر)
1 فنجان شیر تغلیظ شده (400 گرم)
1 قاشق غذاخوری آب
1½ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین (4 گرم) برای 5 دقیقه خیساندن بگذارید سپس در مایکروویو گرم کنید تا ژلاتین کاملاً حل شود
½ لیوان خانگی لیمو خانگی (145 گرم)
2 تخم مرغ
3 زرده تخم مرغ
1 فنجان شکر گرانول (200 گرم)
2 قاشق غذاخوری پوست لیمو
3/4 فنجان آب لیمو (190 میلی لیتر)
1/3 لیوان کره بدون آب (75 گرم) ، سرد و برش داده شده به مکعب
روش تهیه:
بیسکویت ها را صاف کنید ، سپس کره ذوب شده را اضافه کنید مخلوط بیسکویت را درون قالب بریزید ، مخلوط را پهن کنید و به مدت 30 دقیقه یخچال و فریزر کنید. در این مدت ، کرم را آماده کنید.
پنیر را صاف کنید ، سپس پوست لیمو ، آب لیمو ، شیر تغلیظ شده را اضافه کنید و مخلوط کنید ، سپس ژلاتین آماده شده را اضافه کنید. خامه را درون قالب ، روی بیسکویت بریزید.
یک پنیر لیمو تهیه کنید: تخم مرغ ها را با شکر کف کنید ، سپس پوست لیمو و آب آن را اضافه کنید. تمام مواد را درون یک ماهیتابه قرار داده و روی حرارت کم بپزید تا یک مخلوط همگن غلیظ حاصل شود. سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید ، کره را اضافه کنید و مخلوط کنید. آن را بپوشانید و اجازه دهید تا خنک شود ، و بعد از آن می توان در یخچال قرار داد.
.
.
.
#کیک #لیمو #دسر #کیک_لیمو
- 🙈
- 🙉
- 🙊
- 💛
- ❤
- 💔
- 💯
- 💢
- ✋
- ✌
- 👍
- 👎
- ✊
- 👏
- 👈
- 👉
- 🙏
- 💪
- 🎬
- 🐥
- 🌹
- 🍁
- 🍉
- 🍕
- 🍳
- 🎂
- 🎈
- ☕
- 🌍
- 💩
- 🚗
- ⏰
- ☔
- 📙
- ⭐
- 😀
- 😂
- 😉
- 😊
- 😍
- 😘
- 💋
- 😋
- 😜
- 👀
- 😐
- 😕
- 😎
- 😌
- 😒
- 😬
- 😔
- 😢
- 😭
- 😷
- 😎
- 😨
- 😱
- 😡
- 😠
😊
مشاهده نظرات
مرتبط
zar
در حال بارگذاری
X
این ویدیو