طرز تهیه چیپس ترد خانگی بدون روغن

مواد لازم:
سیب زمینی سه چهار عدد متوسط

نشاسته ی ذرت دوقاشق غذاخوری پر

ادویه شامل نمک و کمی پاپریکا و پودر سیر وآویشن من کمی پول بیبر هم زدم(در کل ادویه جات کاملا سلیقه ایه شما میتونید هر چی دوست دارید بزنید یا اینکه فقط نمک بزنید نمکی بشه.

نکات:
سیب زمینها رو باید خوب بپزید

کاملا باید پوره بشه مثل خمیر

خیلی نازک باید تو سینی پهنش کنید

دمای فر حدود ۱۶۰ مدت زمان پخت بین چهل دقیقه تا یک ساعت حتما مدام چک کنید هر وقت خشک بشه ینی آماده ست
حواستون باشه نسوزه

این چیپس هم خیلی سالمه هم بسیار ترد و خوشمزه.

طرز تهیه:
ابتدا سیبزمینیها را پوست بگیرید و خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و با مقداری آب خوب بپزید.

به سیبزمینیها ادویه بزنید و مقداری هم نشاستهی ذرت به آن اضافه کنید.

سیبزمینیها را کاملا پوره کنید تا حدی که کاملا حالت خمیری شکل به خودش بگیرد.

کف سینی فر را چرب کنید، از سیبزمینیها گلولهی گرد درست کنید و با فاصله داخل سینی فر بچینید.

و در آخر با دست یا یک لیوان کف صاف که مقداری کف آن را چرب کردهاید، سیبزمینیها را خوب خوب پهن و نازک کنید.

سپس بین چهل دقیقه تا یک ساعت در دمای ۱۶۰ درجه بپزید تا حالت خشک و چیپسی به خودش بگیرد.

نوش جان.
  • 🙈
  • 🙉
  • 🙊
  • 💛
  • 💔
  • 💯
  • 💢
  • 👍
  • 👎
  • 👏
  • 👈
  • 👉
  • 🙏
  • 💪
  • 🎬
  • 🐥
  • 🌹
  • 🍁
  • 🍉
  • 🍕
  • 🍳
  • 🎂
  • 🎈
  • 🌍
  • 💩
  • 🚗
  • 📙
  • 😀
  • 😂
  • 😉
  • 😊
  • 😍
  • 😘
  • 💋
  • 😋
  • 😜
  • 👀
  • 😐
  • 😕
  • 😎
  • 😌
  • 😒
  • 😬
  • 😔
  • 😢
  • 😭
  • 😷
  • 😎
  • 😨
  • 😱
  • 😡
  • 😠
😊

مرتبط

غذا

در حال بارگذاری
X
این ویدیو